Znebi se orožja in zadeni nagrado

V Bosni in Hercegovini ZN organizirajo loterijo, kjer za oddano orožje lahko zadenete hladilnik ali DVD.

Program Združenih narodov za razvoj (UNDP) v Bosni in Hercegovini organizira loterijo, s katero lahko državljani zadenejo predvajalnik DVD, hladilnik ali druge praktične nagrade, če oblastem izročijo nezakonito orožje. “Cilj je okrepiti varnost državljanov in povečati osveščenost javnosti o nevarnosti posedovanja nezakonitega orožja,” je sporočil UNDP.Vsi, ki bodo v mesec dni trajajoči akciji izročili orožje, bodo sodelovali v žrebanju.V nagradnem skladu so motorna kolesa, predvajalniki DVD, hladilniki, televizorji, štedilniki in druge nagrade. Loterijo so podprla številna lokalna podjetja, imena dobitnikov pa bodo znana 11. decembra.

Po vojni v letih 1992-95 je v BiH ostalo na tisoče kosov orožja. Od leta 1998 je v veljavi amnestija za vse, ki izročijo nezakonito orožje. (24ur)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.