Znebi se orožja in zadeni nagrado

V Bosni in Hercegovini ZN organizirajo loterijo, kjer za oddano orožje lahko zadenete hladilnik ali DVD.

Program Združenih narodov za razvoj (UNDP) v Bosni in Hercegovini organizira loterijo, s katero lahko državljani zadenejo predvajalnik DVD, hladilnik ali druge praktične nagrade, če oblastem izročijo nezakonito orožje. “Cilj je okrepiti varnost državljanov in povečati osveščenost javnosti o nevarnosti posedovanja nezakonitega orožja,” je sporočil UNDP.Vsi, ki bodo v mesec dni trajajoči akciji izročili orožje, bodo sodelovali v žrebanju.V nagradnem skladu so motorna kolesa, predvajalniki DVD, hladilniki, televizorji, štedilniki in druge nagrade. Loterijo so podprla številna lokalna podjetja, imena dobitnikov pa bodo znana 11. decembra.

Po vojni v letih 1992-95 je v BiH ostalo na tisoče kosov orožja. Od leta 1998 je v veljavi amnestija za vse, ki izročijo nezakonito orožje. (24ur)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.