Znani zmagovalci natečaja Najboljša silvestrovanja

Od 7. do 25. novembra 2009 je na IYP spletni strani potekalo glasovanje za najboljšega ponudnika silvestrskega programa 2010, ki ga načrtujejo številne občine, lokali, restavracije, hoteli idr. po vsej Sloveniji.

Naziv »Najboljše silvestrovanje 2010« po izboru bralcev pripada novoletnemu programu na Prešernovem trgu v centru Ljubljane, ki ga organizira Zavod za turizem Ljubljana. 2 odstotka manj glasov je prejel program, ki se bo odvijal na Trgu svobode v Mariboru in ga pripravlja Zavod za turizem Maribor. Na tretjem mestu pa se nahaja Turizem Bled s Krogom prijateljstva. Uvrstitev vseh ostalih sodelujočih si lahko pogledate na na IYP spletni strani ali v novem vodiču Ljubljana InYourPocket (december/januar) na strani 19.
Ekipa InYourPocket je v petek, 4. 12. 2009, izročila nagrado »Najboljše silvestrovanje 2010« gospema Barbari Vajda, direktorici in Verici Leskovar, ki srbi za promocijo in marketing na Zavodu za turizem Ljubljana.

Čestitke tudi vsem prejemnikom nagrad, ki so jih podelile sodelujoče organizacije.

Medijski partnerji akcije so bili spletni portali Seniorji.info, Studentarija.net, NajNaj.si in Diva.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.