Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Vse to lahko izveš na 3. Akademiji aktivnega državljanstva in podjetništva…

Se sprašuješ, kaj lahko narediš za svojo prihodnost in prihodnost Slovenije? Verjameš, da lahko mladi z znanjem, podjetnostjo in povezanostjo premagamo negativno energijo okrog nas in postanemo zmagovalci prihodnosti? Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Si se pripravljen učiti od najboljših?

Če si vsaj enkrat prikimala ali prikimal, te prijazno vabimo na 3. AKADEMIJO AKTIVNEGA DRŽAVLJANSTVA IN PODJETNIŠTVA, ki bo potekala od petka, 5. oktobra, do nedelje, 7. oktobra, v Piranu.

Skupaj z uglednimi gosti bomo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Preizkusili se bomo tudi na podjetniških delavnicah, ki jih bodo vodili direktorji podjetij BMW Group Slovenija, SEAWAY, KD Skladi in INFONET media.

Z nami bodo svetovno znani futurist dr. José Luis CORDEIRO, predsednik vlade g. Janez JANŠA, podjetnik g. Sandi ČEŠKO, ustavni sodnik g. Jan ZOBEC, podjetnik dr. Japec JAKOPIN, urednik g. Tomaž PEROVIČ, podjetnik g. Janez ŠKRABEC, pravnik prof. dr. Erik KERŠEVAN, podjetnik g. Leo OBLAK, ekonomist mag. Boštjan VASLE, ruski veleposlanik dr. Doku ZAVGAJEV, borznik g. Matej  TOMAŽIN in mnogi drugi.

Čim prej se pridruži krogu 80 študentov in mladih profesionalcev, ki bodo v sproščenem objemu Pirana tkali mrežo novih znanj, novih prijateljstev in novih idej.

Za vse informacije in prijavo obišči www.mrezaidej.si.

PRIDRUŽI SE NAM V PIRANU, PRIJAVI SE ČIM PREJ!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.