Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Vse to lahko izveš na 3. Akademiji aktivnega državljanstva in podjetništva…

Se sprašuješ, kaj lahko narediš za svojo prihodnost in prihodnost Slovenije? Verjameš, da lahko mladi z znanjem, podjetnostjo in povezanostjo premagamo negativno energijo okrog nas in postanemo zmagovalci prihodnosti? Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Si se pripravljen učiti od najboljših?

Če si vsaj enkrat prikimala ali prikimal, te prijazno vabimo na 3. AKADEMIJO AKTIVNEGA DRŽAVLJANSTVA IN PODJETNIŠTVA, ki bo potekala od petka, 5. oktobra, do nedelje, 7. oktobra, v Piranu.

Skupaj z uglednimi gosti bomo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Preizkusili se bomo tudi na podjetniških delavnicah, ki jih bodo vodili direktorji podjetij BMW Group Slovenija, SEAWAY, KD Skladi in INFONET media.

Z nami bodo svetovno znani futurist dr. José Luis CORDEIRO, predsednik vlade g. Janez JANŠA, podjetnik g. Sandi ČEŠKO, ustavni sodnik g. Jan ZOBEC, podjetnik dr. Japec JAKOPIN, urednik g. Tomaž PEROVIČ, podjetnik g. Janez ŠKRABEC, pravnik prof. dr. Erik KERŠEVAN, podjetnik g. Leo OBLAK, ekonomist mag. Boštjan VASLE, ruski veleposlanik dr. Doku ZAVGAJEV, borznik g. Matej  TOMAŽIN in mnogi drugi.

Čim prej se pridruži krogu 80 študentov in mladih profesionalcev, ki bodo v sproščenem objemu Pirana tkali mrežo novih znanj, novih prijateljstev in novih idej.

Za vse informacije in prijavo obišči www.mrezaidej.si.

PRIDRUŽI SE NAM V PIRANU, PRIJAVI SE ČIM PREJ!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.