Zgrabi priložnost in se pridruži projektu Simbioz

Jeseni prihaja največja vseslovenska prostovoljska akcija računalniškega opismenjevanja, Simbioz@ e-pismena Slovenija, ki se ji lahko pridružiš tudi ti. Od 17. do 21. oktobra bodo po različnih lokacijah (knjižnicah, šolah in drugih lokacijah) po vsej Sloveniji potekale brezplačne računalniške delavnice, na katerih bodo mladi prostovoljci starejše navduševali nad svetom računalništva in interneta.

Poskusna delavnica v knjižnici Otona ®upančiča v Ljubljani
 
Kot prostovoljec projekta Simbioz@ boš dobil občutek, da si nekomu pomagal, obenem pa boš pridobil dragoceno medgeneracijsko izkušnjo. Nabral si boš nove delovne izkušnje in neobremenjeno preizkusil, kakšno delo ti je resnično všeč. Sodelovanje pri projektu Simbioz@ je odlična priložnost, da spoznaš nove ljudi, dobiš nov zagon in novo energijo, hkrati pa bo to neprecenljiva referenca pri iskanju zaposlitve in drugih življenjskih izzivih.
 
Če želiš tudi sam prispevati delček sebe v ta mozaik medgeneracijskega sodelovanja in s tem starejšim »učencem« pričarati nasmeh na obraz in jim olajšati vsakdan, se lahko kot prostovoljec prijaviš preko spletne strani www.simbioza.eu, kjer lahko najdeš tudi več informacij o projektu. Najdeš nas tudi na Facebooku.

Prijavi se, ne bo ti žal!

Za dodatna vprašanja se obrnite na ekipo Simbioz@ na info@simbioza.eu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.