Zavitek s šunko

Nekaj hitrega a okusnega

Potrebujemo:

1 zavitek zmrznjenega listnatega testa
1 ½ lončka kisle smetane
1 rumenjak
1 jajce
20 dag kuhane šunke
4 kuhani krompirji
sol
poper
majaron
jajce za premaz in kumina za posip

Priprava:

Testo odtalimo in ga razvaljamo pribl. 3 mm na debelo. Kislo smetano zmešamo z rumenjakom in jajcem. Šunko narežemo na kocke. Kuhan krompir olupimo in drobno naribamo. Dve tretjini testa premažemo s smetano in jajcem, potresemo s šunko in krompirjem, začinimo s soljo, poprom in majaronom.

Testo zvijemo, ga damo v pekač, prebodemo z vilicami, premažemo z jajcem, potresemo s kumino in spečemo pri 210 C. Zraven ponudimo zeleno solato.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.