Zavaruj se in zadžuskaj!

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Vzajemna Mladi?

Študenti in dijaki, ki zaključujete svoje šolanje, morate poskrbeti za svoje zdravstveno zavarovanje. Obvezno zdravstveno zavarovanje ne zagotavlja kritja vseh stroškov zdravstvenih storitev in zdravil v celoti. Doplačila so lahko zelo visoka – izogneš se jim s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni.

Najcenejše dopolnilno zavarovanje

Premija dopolnilnega zavarovanja je pri Vzajemni najnižja, in sicer znaša osnovna premija 27,62 evra, s triodstotnim popustom pa 26,79 evra. V paketu Vzajemna Mladi te poleg najnižje cene čakajo tudi druge ugodnosti!

Topšit ugodnosti za mlade

  • Džabest mobiteli že od 1,5 evra na mesec,
  • 20 evrov popusta za vse direktne lete z Adrio Airways,
  • do 30 odstotkov popusta za avtomobilsko zavarovanje Generali,
  • majica »Zadžuskaj«,
  • bon za 15 evrov za vsa zavarovanja Vzajemne z izjemo dopolnilnega zavarovanja (bon lahko izkoristiš v paketu Vzajemna Mladi)
  • in še več ugodnosti…

Sodeluj v nagradni igri

Nagrade so res super! Podarjamo ti: avtomobilsko zavarovanje AO Generali, 2 x First minute letalsko vozovnico Adria Airways, 3 x mobitel HTC Desire 310 in 24 x majica Zadžuskaj. Sodeluj

Za vse popotnike

Če se čez leto večkrat odpraviš v tujino na počitnice, kratek izlet, smučanje ali samo po nakupih, lahko skleneš poseben paket Vzajemna Mladi Svet, ki poleg dopolnilnega zavarovanja vključuje tudi Multitrip – celoletno zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini za cel svet. Paket lahko skleneš za samo 29,80 evrov mesečno in z njim prav tako prejmeš številne ugodnosti.

Postopek sklenitve zavarovanja

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Zavarovanje lahko skleneš preko spletne strani www.vzajemna.si , pokličeš na brezplačno telefonsko številko 080 20 60 ali obiščeš eno od poslovalnic Vzajemne po vsej Sloveniji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.