Zakvaj viralni marketing?

Carice, Krastać, Babo Amerikanac, Car na glavni vožnji… Če vam zveni znano, verjetno spadate med tiste, ki so se do solz nasmejali ob posnetkih, ki jih fantje iz MZP produkcije pridno nalagajo na splet.

Njihovi video posnetki, polni zanimivih likov in humorja, so hitro prerasli meje youtuba in kmalu postali znani širšemu občinstvu spletnih medijev.

Če še zmeraj ne veste, o komu govorimo, je to še en razlog več, da se nam pridružite na Akamediji, ki bo potekala 18. aprila ob 18h na Ekonomski fakulteti. Na dogodku, ki ga organizira Študentska sekcija Društva za Marketing Slovenija, vam bosta Goran Hrvaćanin in Mario Ćulibrk predstavila zgodbo fantov, ki so svoj smisel za humor želeli deliti z drugimi in kmalu postali prava youtube senzacija s preko 12,5 milijonov ogledov.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijave sprejemamo na prijave@ssdms.si

Sponzorji dogodka: Pivovarna Union in Equa-Pijem zdravo, darujem za naravo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.