Zaključek jubilejne 20. sezone Kluba K4

Klub K4 bo na predpraznièno sredo, 24. junija, zakljuèil svojo uspe¹no jubilejno 20. sezono, na ©tudentarija.net pa se ¾e izvaja zakljuèna K4 nagradna igra te sezone.

NAGRADNA IGRA -  pošlji email z naslovom "dop" ter svojimi podatki in odgovorom na nagradno vprašanje na nagradna@studentarija.net ter osvoji eno od brezplaènih vstopnic za ta dogodek! Nagradno vprašanje se glasi: "Na kateri dan se bo s podivjanimi francoskimi norci dOP zakljuèila letošnja jubilejna sezona Kluba K4?"
 

 
Za konec so nam v K4 prihranili eno trenutno najboljših reèi v elektronski glasbi, saj se bo na tako imenovanem Drop Out Pointu v live izvedbi priedstavila trojica francoskih odbitkov in pravih glasbenih virtuozov, ki slišijo na ime dOP (Circus Company, Eklo /FR). Vrata se odpro ob 23. uri, dogodek pa bo zaradi praznika prihodnji dan trajal, dokler boste zdr¾ali na plesišèu!
 
dOP so zadnje leto zares »on fire« in tako ravno pravšnji zakljuèni gostje sezone. Prièakujemo lahko »odpit« stage performance, veliko inštrumentov, vijaèneja, organske plesne ritme ter obilico vokalnih vlo¾kov, zaèinjenih s humorjem in prepojenih z energijo. 
V svet elektronike je trojico popeljal duo Nôze, od katerega so dOP prevzeli same slabe navade obnašanja in vse dobre navade glasbenega izraza. dOP so zastavonoše novega vala zdru¾evanja jazza, funka in hiphop korenin z umazanimi ritmi. So glasbeni virtuozi, ki jih je igranje jazza po zakajenih statiènih barih tako zdolgoèasilo, da so vso nabrano znanje in energijo prelili v najbolj odbit in gruvi »novi house«. Dele¾ni boste obilice prosto-jazzovskega trobljenja, ritmiènega razmigavanja in nebrzdanega hedonizma, ali kot pravijo sami: »Never wear a condom. (On stage.) Play the keyboard standing up like Michel Berger. Always make sure the mixer is in the red. And never play sober.«  Za boljšo predstavo nujen ogled video posnetka njihovega nastopa na http://www.dailymotion.com/video/x4vwbj_dopmuna_music

Poleg dOP se bosta na velikem odru Kluba K4 za sinaptièni dis-order in poskoèen korak obiskovalcev trudila še domaèa DJ-ja Mique (Multipraktik, Dance & Disorder) in Symann (Synaptic), na malem pa bodo za diskonektièno aerobiko skrbeli Woo-D (Code.Ep), Ozo (Code.Ep, radio nula) in Dulash Der Dj (Scienceofuse). Da bodo tudi vizualni receptorji ustrezno stimulirani, se bo trudil VJ Fšk (Multipraktik).

S tem dogodkom se Klub K4 poslavlja do septembra. Na dvajseto sezono ostajajo lepi spomini in kup arhivskega gradiva s Festivala Utrip v Kri¾ankah, s katerim se je sezona zaèela, potem z vrhunskih gostovanj zvezd in legend elektronske glasbe (Krafty Kuts, Princess Superstar, LTJ Bukem&MC Conrad, Greg Wilson, Anja Schneider, Kevin Saunderson, Bailey, AME, The Black Dog, DJ Food, Octave One, Marcus Intalex, Henrik Schwarz, Chris Renegade, Marcel Dettmann, U.X., Strip Steve, Marko Nastiæ…), pa z obiskov glasbenih inovatorjev z vsega sveta (Anders Ilar, Marcin Czubala, Michael Fakesch & Taprik Sweeze, Burnski, Frivolous, Move D, Dave Aju, Olene Kadar…). Tu so seveda še posebni dogodki, kot je druga sezona Slovenia’s Next Best Drag tekmovanja, ki je okronalo novo kraljico preobleke Caro, street style dogodki (Battle prvenstvo, kjer je lovoriko ponovno suvereno osvojil N’Toko, B boy tekmovanje v brejkanju ter tako imenovani Scratchjam, ki je zdru¾il vrhunske mojstre skreèanja vinilk z grafiènim ustvarjanjem v ¾ivo) ter serija avdio-vizualnih dogodkov Eye:Scream z bitkami oblikovalcev oziroma VJ-jev v ¾ivo, z razstavami in seveda glasbo. Ne gre pozabiti, da sta kar dve "domaèi" ekipi, RDYO DJs in ILLEGAL, v Klubu K4 letos praznovali svoji desetletnici, pa seveda na 20. rojstni dan Kluba K4 z bogatim programom od 19. do 23. maja in na izdajo kompilacije K4 Format, ki bo prav v naslednjih dneh in tednih zaèela svojo promocijsko pot po svetu.

Veè o dOP:
www.myspace.com/dopdopdop
www.residentadvisor.net/feature.aspx?974
www.beatportal.com/feed/item/meet-the-french-jesters-dop

Vstopnina:
Do 24ih: 7 EUR
Ostali: 10 EURKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.