Zakaj ima ekipa sploščene riti

ali zgodba o prenovi

Glede na to, da je tale blogumna namenjena ekipi (tudi mi se moramo kje zlajat) sem slišala, da bi se spodobilo, če bi jaz kot urednica napisala prvo objavo. Zato sedajle sedim za računalnikom in si razbijam glavo kaj in kako napisati en sestavek o prenovi. Kava se mi hladi v skodelici medtem ko razmišljam kaj vključiti v blogumno, po eni strani mi je vse samoumevno po drugi strani pa, če začnem opisovat stvari v detajle bo zadeva predolga.

Zadeva se je spet začela z raznimi pogovori prek MSN-ja, kaj komu ne dela, kaj kdo v servisu za katerega skrbi pogreša in kakšne so želje uporabnikov. Potem so se zadeve začele premikat, glede izbire programerja tako ali tako ni bilo dileme (Matej je naš) več pa je bilo že hude krvi na sestankih saj je težko natančno opisati to, kar imaš v glavi in kako hočeš da zadeva izgleda.

Sploh je zanimivo, ko skupaj treščijo tako različni karakterji… Ljubo na primer je strašno flegma (zaradi česar se včasih meni kadi iz ušes) in na histeričen klik na MSNJ-ju, da portal ne dela, mirno reče, da imaš zagotovo ti slabega ponudnika internet storitev. Dejan pozna vsako vejico na portalu in borec za pravice grafikov ter ni ravno ljubitelj pasic, Damir pa ne odstopa od svoje zamisli ter vsake toliko časa vmes izusti kakšen ciničen stavek, ki se mu potem jaz smejim še pol ure. No, potem sem tukaj še jaz, ki se včasih vmes v pogovoru zgubi, ker postane preveč nasičen z raznimi kodami in kraticami in, ki na trenutke miri razgrete živce in pošilja ljudi na pivo.

Bolj ko se je prenova bližala koncu, večja je bila živčnost in že vsak napačen korak je sprožil mini eksplozijo. Seveda se je še vsem točno v teh dneh pred odprtjem prenovljenega portala nabralo en kup obveznosti, enim služba, drugim diploma, tretjemu izpiti…ampak saj to je bilo za pričakovat, kdaj pa gre vse po planu?!

Sedaj je končno pred vami prenovljen portal na katerega smo zelo ponosni in bi res radi, da vam pride prav…pa če iščete kam med tednom ven ali pa način kako lažje opraviti izpit. Imejte se lepo, vaša urednica pa gre naprej popravljat svojo diplomo.

Pozdravčke,
Breda







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.