Zadnji dan za oddajo vlog za bivanje v študentskih domovih!

V petek, 10. avgusta 2012 je rok za oddajo prošenj za sprejem, v ponedeljek, 20. avgusta 2012 pa je rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja v študentskih domovih.

Letos se boste prvič lahko prijavili kar preko interneta, tako da prošnje in prilog ne bo potrebno pošiljati po pošti, pač pa bo vse skupaj potekalo veliko hitreje in bolj enostavno.

Prijave lahko oddate na strani eVŠ.

Več o Razpisu za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2012/2013 pa si lahko preberete tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.