Zadnji dan za oddajo vlog za bivanje v študentskih domovih!

V petek, 10. avgusta 2012 je rok za oddajo prošenj za sprejem, v ponedeljek, 20. avgusta 2012 pa je rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja v študentskih domovih.

Letos se boste prvič lahko prijavili kar preko interneta, tako da prošnje in prilog ne bo potrebno pošiljati po pošti, pač pa bo vse skupaj potekalo veliko hitreje in bolj enostavno.

Prijave lahko oddate na strani eVŠ.

Več o Razpisu za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2012/2013 pa si lahko preberete tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.