Zadnji dan knjižnega sejma

Knjižni sejem se počasi bliža koncu. Danes bodo na debatnih kavarnah med drugim spregovorili tudi o intrigah zgodovinopisja in Napoleonu, ki je ljubil Slovenko.

Knjižni sejem se počasi bliža koncu. Danes bodo na debatnih kavarnah med drugim spregovorili tudi o intrigah zgodovinopisja, Napoleonu, ki je ljubil Slovenko, popularnih pogledih na klasične teme in spodbudi pisateljem in prevajalcem v evropskem prostoru. Zadnji debatni kavarni 22. knjižnega sejma bosta posvečeni sodobnim scenskim umetnostim in gradovom na Slovenskem. Na zadnji dan sejma, v nedeljo, 3. decembra, bo obisk brezplačen. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.