Zadnji dan knjižnega sejma

Knjižni sejem se počasi bliža koncu. Danes bodo na debatnih kavarnah med drugim spregovorili tudi o intrigah zgodovinopisja in Napoleonu, ki je ljubil Slovenko.

Knjižni sejem se počasi bliža koncu. Danes bodo na debatnih kavarnah med drugim spregovorili tudi o intrigah zgodovinopisja, Napoleonu, ki je ljubil Slovenko, popularnih pogledih na klasične teme in spodbudi pisateljem in prevajalcem v evropskem prostoru. Zadnji debatni kavarni 22. knjižnega sejma bosta posvečeni sodobnim scenskim umetnostim in gradovom na Slovenskem. Na zadnji dan sejma, v nedeljo, 3. decembra, bo obisk brezplačen. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.