Zadenite vstopnico za Solveiga!

Študentarija vam ponuja priložnost brezplačnega ogleda velikega spektakla. Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite vstopnico za Martina Solveiga, ki bo 09. februarja v izolski Ambasadi Gavili.

Študentarija v sodelovanju z Ambasado Gavioli nagrajuje z 2×1 vstopnico za mega spektakel – Martin Solveig feat. Cassius Zdar. Vse kar morate narediti je, da pravilni odgovor pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki (ime, priimek, email in GSM) na že znani naslov: nagradna@studentarija.net. Nagradna igra traja do srede 06. februarja 2008, nagradno vprašanje pa se glasi:

Iz katere države prihaja Martin Solveig?
a.) Belgije
b.) Nemčije
c.) Francije

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

King Foo

Podarjamo 1x2 vstopnici za promocijski koncert zasedbe King Foo, ki bo izdala prvenec GalaXie. Izpolni obrazec, v polje za odgovor prilepi povezavo do svojega najljubšega King Foo komada in dodaj še ime osebe, ki gre s teboj.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.