Zadenite vstopnico za Solveiga!

Študentarija vam ponuja priložnost brezplačnega ogleda velikega spektakla. Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite vstopnico za Martina Solveiga, ki bo 09. februarja v izolski Ambasadi Gavili.

Študentarija v sodelovanju z Ambasado Gavioli nagrajuje z 2×1 vstopnico za mega spektakel – Martin Solveig feat. Cassius Zdar. Vse kar morate narediti je, da pravilni odgovor pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki (ime, priimek, email in GSM) na že znani naslov: nagradna@studentarija.net. Nagradna igra traja do srede 06. februarja 2008, nagradno vprašanje pa se glasi:

Iz katere države prihaja Martin Solveig?
a.) Belgije
b.) Nemčije
c.) Francije

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.