Zadenite vstopnico za Solveiga!

Študentarija vam ponuja priložnost brezplačnega ogleda velikega spektakla. Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite vstopnico za Martina Solveiga, ki bo 09. februarja v izolski Ambasadi Gavili.

Študentarija v sodelovanju z Ambasado Gavioli nagrajuje z 2×1 vstopnico za mega spektakel – Martin Solveig feat. Cassius Zdar. Vse kar morate narediti je, da pravilni odgovor pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki (ime, priimek, email in GSM) na že znani naslov: nagradna@studentarija.net. Nagradna igra traja do srede 06. februarja 2008, nagradno vprašanje pa se glasi:

Iz katere države prihaja Martin Solveig?
a.) Belgije
b.) Nemčije
c.) Francije

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.