Zadenite vstopnici za Circoloco

Študentarija vam tokrat v sodelovanju z AGi podarja dve vstopnici za elektronski karneval Circoloco, ki bo konec maja v izolski Ambasadi Gavioli.

Pridružite se elektronskemu karnevalu Circoloco v Ambasadi Gavioli. Fantje iz Circoloca bodo odprli vrata svojega ibiškega kluba 2. junija. Velika gala predstava v Izoli bo zato njihova generalka, poletje pred poletjem – Ibiza pred Ibizo. In ne pozabite, da je nori cirkus predstava, v kateri boste nastopili tudi vi,

Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradni igri pa je, da pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje.

Nagradna igra se zaključi 24.05.2008 ob 12. uri. Nagrajenec/ka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.