Zadenite vstopnici za Circoloco

Študentarija vam tokrat v sodelovanju z AGi podarja dve vstopnici za elektronski karneval Circoloco, ki bo konec maja v izolski Ambasadi Gavioli.

Pridružite se elektronskemu karnevalu Circoloco v Ambasadi Gavioli. Fantje iz Circoloca bodo odprli vrata svojega ibiškega kluba 2. junija. Velika gala predstava v Izoli bo zato njihova generalka, poletje pred poletjem – Ibiza pred Ibizo. In ne pozabite, da je nori cirkus predstava, v kateri boste nastopili tudi vi,

Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradni igri pa je, da pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje.

Nagradna igra se zaključi 24.05.2008 ob 12. uri. Nagrajenec/ka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.