Zadeni brezplačno nočno sankanje!

1nadan.si te obdari! Zadeni brezplačni kupon 1nadansi za nočno sankanje za 2 osebi na Starem vrhu!

Študentarija.net v sodelovanju s cool spletno stranjo 1nadan.si podarja brezplačni kupon 1nadansi za nočno sankanje za 2 osebi na Starem vrhu! Kaj moraš storiti? Enostavno, pošlji na naš e-mail nagradna@studentarija.net pravilni odgovor na nagradno vprašanje in pripiši še svoje podatke (mail, gsm, naslov)!

Ultra lahko nagradno vprašanje se glasi:

V katerih treh slovenskih mestih ponuja 1nadan.si ponudbe s popusti do 90%? (Namig: obišči vstopno stran www.1nadan.si)

a) Ljutomer, Maribor, Koper

b) Ljubljana, Maribor, Koper

c) Maribor, Celje, Koper

Nagradna igra poteka od 10. 1. 2011 do 21. 1. 2011. Sodelujejo lahko vse polnoletne osebe, ki na e-mail nagradna@studentarija.net pošljejo črko pravilnega odgovora. ®rebanje bo 21.1.2011 izmed vseh pravilnih odgovorov. Nagrajenec/ka bo obveščen/a o prejemu nagrade najkasneje v roku 3 delovnih dni od zaključka nagradne igre na naveden e-mail, mobilno številko ali naslov. Nagrado podarja MEDIA LAB d.o.o. / 1nadan.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.