Začelo se je novo študijsko leto 2011 / 2012

Z današnjim dnem so se študenti odpravili v predavalnice, Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) in Študentarija pa želita vsem študentom uspešno novo študijsko leto, vse opravljene izpite in učinkovit zaključek izbranega študijskega programa.

Ob tem pa tudi pozivamo vse študente, naj sodelujejo v »Javnemu natečaju za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji«, ki bo trajal do 28. oktobra 2011.

Z začetkom novega študijskega leta je ŠOS pripravil poseben »Javni natečaj za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji«. K sodelovanju na natečaju na temo študija in študentskega življenja so vabljeni vsi študenti (z veljavnim statusom v študijskem letu 2011/12) ter diplomantke in diplomante (ki so diplomirali v študijskem letu 2010/11). Natečaj poteka od 3. do 28. oktobra 2011, študenti pa lahko pripravijo prispevke z naslednjih področij: študij in vprašanja povezana s študijem, socialna problematika študentov ter druga aktualna in relevantna vprašanja s študentskega in diplomantskega vidika. Rok za oddajo prispevkov je petek, 28. oktober 2011. Trije najbolje ocenjeni prispevki bodo denarno nagrajeni, in sicer v višini 500, 300 in 200 evrov. Vsi sodelujoči bodo prejeli prejmejo simbolično nagrado (darilo) in vabilo na podelitev nagrad.

Vse o »Javnem natečaju za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji« je objavljeno na spletni strani ŠOS www.studentska-org.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.