Začelo se je novo študijsko leto 2011 / 2012

Z današnjim dnem so se študenti odpravili v predavalnice, Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) in Študentarija pa želita vsem študentom uspešno novo študijsko leto, vse opravljene izpite in učinkovit zaključek izbranega študijskega programa.

Ob tem pa tudi pozivamo vse študente, naj sodelujejo v »Javnemu natečaju za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji«, ki bo trajal do 28. oktobra 2011.

Z začetkom novega študijskega leta je ŠOS pripravil poseben »Javni natečaj za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji«. K sodelovanju na natečaju na temo študija in študentskega življenja so vabljeni vsi študenti (z veljavnim statusom v študijskem letu 2011/12) ter diplomantke in diplomante (ki so diplomirali v študijskem letu 2010/11). Natečaj poteka od 3. do 28. oktobra 2011, študenti pa lahko pripravijo prispevke z naslednjih področij: študij in vprašanja povezana s študijem, socialna problematika študentov ter druga aktualna in relevantna vprašanja s študentskega in diplomantskega vidika. Rok za oddajo prispevkov je petek, 28. oktober 2011. Trije najbolje ocenjeni prispevki bodo denarno nagrajeni, in sicer v višini 500, 300 in 200 evrov. Vsi sodelujoči bodo prejeli prejmejo simbolično nagrado (darilo) in vabilo na podelitev nagrad.

Vse o »Javnem natečaju za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji« je objavljeno na spletni strani ŠOS www.studentska-org.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.