Za vedno ORTO selitveni servis

Ker je med vami veliko dijakov in študentov, ki se v tem času selite na svoje – v dijaški ali študentski dom, v novo stanovanje,… – se je Orto odločil, da vam pomaga.

Če se v septembru seliš in potrebuješ pomoč, jih kontaktiraj in pomagali ti bodo. Ni važno, ali se je fotr naveličal tvojih žurov in ti zabičal, da je čas, da greš na svoje, ali pa tvoj cimer preveč naglas smrči in si želiš bolj mirnega spanca. Ni važno niti to, ali te je fant vrgel ven iz stanovanja ali pa si se odločila, da je čas (in denar), da se iz največje ljubljanske luknje preseliš v fensi stanovanje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se spakiraš in počakaš na Orto selitveni servis.

Postopek za prijavo je zelo enostaven. Obišči spletno stran www.orto.si/selitev in izpolni spletni formular ali pošlji mail na selitev@orto.si, s svojimi podatki, kontakti, od kod se seliš in kam, ter kdaj bi se rad preselil. Orto selitveni servis pa ti bo sporočil, ali so termini še na voljo.

Če bo kateri izmed želenih terminov še na razpolago, boš z ORTO selitvenim servisom na novi lokaciji »as soon as possible«.

Več o akciji in splošne pogoje najdeš na www.orto.si/selitev.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.