Z AIESEC-om na delovno prakso!

Še nisi bil v Bolgariji, Italiji, državah Latinske Amerike ali na Češkem?

Te zanima poučevanje angleščine, delo v marketingu, financah ali področju kadrovskega menedžmenta? Bi preprosto rad nabral delovne izkušnje v tujini in bil za to tudi plačan? Imaš čas od spomladi 2009? Tudi če nisi na vse odgovoril z da, je tole priložnost, ki jo je vredno raziskati!

Prazniki gor ali dol, v AIESEC-u ne počivamo! Tokrat smo se potrudili v organiziranju odličnih ponudb za delovne prakse v tujini. Izbiraš lahko med državami LA, bodisi med Brazilijo, Venezuelo, Argentino, Gvatemalo, El Salvador-jem, Costa Rico, Panamo, Mehiko ali Ekvadorjem. V teh državah imaš priložnost delati kot učitelj angleškega jezika, za kar boš poleg neprecenljivih izkušenj seveda tudi ustrezno plačan. Če te stvar vsaj malo zanima, ne oklevaj in povprašaj več o tem, saj je rok prijave že 11.1.2009.

Neprecenljive delovne in življenjske izkušnje bodo dobili tudi študentje s področja financ, marketinga, kadrovskega managementa, ipd.. saj lahko izbirajo med praksami v Italiji, Bolgariji ali na Češkem. Praksa bo prav tako potekala spomladi, rok za prijavo pa je 11.1.2009.
Za več informacij, novic in novičk in izkušenj AIESEC članov nujno obišči našo spletno stran www.aiesec.org/slovenia/ljubljana, kjer te čakajo vsi odgovori in potrebna prijavnica. Ko se končno odločiš katero država te najbolj mika, prijavnico pošlji na info.lj@si.aiesec.org ali na bozidarg@si.aiesec.org.
Si predstavljaš? Le ena sama prijavnica te loči od plaže v Mehiki, Braziliji, piva na Češkem ali testenin v Italiji. Razlogov je torej več kot dovolj, odločitev pa je tvoja! Iti na prakso ali iti na prakso..? Hmm..Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.