Youth@Work

Youth@Work je izobraževalni dogodek, ustvarjen z namenom spodbujanja podjetništva mladih. Mladi preko predavanj, predstavitev in delavnic pridobijo dragocene izkušnje in osvojijo veščine, ki jim koristijo pri razvoju podjetniške spretnosti.

Program Youth@Work izvaja Evropska komisija v tesnem sodelovanju z mrežo EURES in nacionalnimi zaposlitvenimi centri v vseh članicah EU.

V okviru programa se na izobraževalno-zaposlitvenih sejemskih prireditvah povsod po Evropi izvajajo podobni informativno-izobraževalni dogodki za mlade, ki si želijo ustanoviti svoje lastno podjetje. Mladi preko predavanj, predstavitev in delavnic tako dobijo spodbudo in podporo, da se podajo na samostojno pot in ustanovijo lastno podjetje.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.