Woodshock 2008 nagrajuje!

Sodeluj v nagradni igri in osvoji eno od štirih nagrad, ki ti jih ponujata Študentarija in Woodshock.

Zopet se nam obeta celodnevni elektronski festival pod zvezdami Woodshock in sicer 28. junija v Šmartnem pri Ljubljani. Letos bo nastopilo kar 28 DJ-jev, med drugim tudi Steve Angello, James Holden, Sebastien Leger, Ogi, Robert Natus vs. Arkus, Fergie, O.B.I. vs Lukas, Ricardo Tobar, Killswitch vs. Reset, Lenny Dee, Ariel G, Sasha Carassi, Tony Matt, Jani Schranz in mnogi drugi.

S pravilnim odgovorom na naslednje nagradno vprašanje si tudi ti lahko prislužiš eno izmed štirih (4) nagrad, ki jih podarja Woodshock. Nagradno vprašanje se glasi:

Kdo od naštetih glasbenikov ne bo nastopil na festivalu Woodshock 2008:
- Steve Angello
- Alex Long
- Fergie
- Sharam – Deep Dish
- RojteR

Pravilni odgovor s pripisanimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, pošta in poštna številka, telefonska številka ter uporabniško ime na Študentariji) pošljite na nagradna@studentarija.net do vključno 15.06. 2008.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.