Wings for Life World Run

Še dobrih 70 dni nas loči od enega največjih globalnih tekaških tekmovanj do sedaj – Wings for Life World Run!

V nedeljo, 4. maja 2014, bo ob istem času po celem svetu startalo na tisoče tekačev. V nasprotju z drugimi tekaškimi tekmovanji tukaj ciljna črta ne bo statična, temveč bo tekmovalce lovila z zasledovalnim vozilom, ki bo startalo pol ure po startu za tekače in neprestano pospeševalo.

Ko bo vozilo tekmovalca prehitelo, bo to zanj pomenilo konec tekmovanja. Zadnji moški in zadnja ženska tekmovalka na celem svetu, ki bosta še uspešno bežala pred vozilom, bosta imenovana za svetovna prvaka. Ker bo tekaško tekmovanje ob istem času potekalo po celem svetu, se bodo tekači srečevali z različnimi podnebji, vremenom, svetlobo in terenom.

Pri nas se bo tek pričel točno opoldne, ob 12h, na Kongresnem trgu v Ljubljani in nadaljeval v smeri Domžal, Kamnika, Kranja in Škofje Loke.

Udeleženci tekmovanja Wings for Life World Run si poleg premikajočega se cilja delijo še eno stvar – namen. Tekli bodo za tiste, ki tega ne morejo. Startnina v višini 30 EUR bo namreč v celoti namenjena neprofitni fundaciji Wings for Life, ki je bila ustanovljena leta 2005 in ki skuša najti zdravilo za poškodbe hrbtenjače.

Na tek se lahko prijavite kot posamezniki in v kolikor si želite zagotoviti personalizirano štartno številko, to lahko storite do 23. 2. Za podjetja pa je na voljo možnost, da kupijo paket startnin za svoje zaposlene. Prijave so možne do 21. aprila.

Več o Wings for Life World Run: http://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/

Prijava za posameznike: https://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/prijava/

Prijava za podjetja (prek navedene povezave naročite število želenih startnin za svoje zaposlene): http://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/kontakt/

Več o fundaciji Wings for Life: http://www.wingsforlife.com/

4. maja bo ves svet tekel za tiste, ki tega ne morejo. Pa vi?

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.