Vzajemna …

Vzajemna: Zakaj se ne morem zavarovati?

S kolegom sva bila včeraj lačna pa sva se odločila, da greva pač nekaj pojest. Šla sva v Tuš, mimogrede iskat še nekaj za kolegico, ki je v tistem času ravno delala pa je bila tudi lačna.

In tko zagledava Vzajemnino stojnico z njihovim sloganom: Ni statusa, ni panike. Jaz osebno se za zavarovanje trenutno še ne sekiram, kolega pa je vsa stvar malo rahlo živcirala in se je začel zmrdovati v stilu: ”ni panike? my ass.” in nato še obrazložil, da je kar panika, če ti pri 26 letih ob študiju poteče zavarovanje in si rahlo v k… ali pa po drugi strani nimaš statusa pa se zopet ne moreš zavarovati.

Torej, Problem nastopi tu: Zakaj hudiča se njihov slogan glasi NI statusa? Ni panike, če se pa osebe brez statusa ne morejo zavarovati? oz se lahko a je potrebno stvar kar drago plačati?

Pa sva šla tja, malo težit glede statusov in zavarovanj. Direktno na temo: Zakaj jaz pri 26 letih ob statusu študenta vseeno zgubim zdravstveno zavarovnje?

Fant je kar malo zardel kajti moj kolega je hja no malo večje rasti pa tudi malo močnejši – mrga pač. In je s rahlo tresočim in zmedenim glasom rekel: ”Ja ni fajn ampak tako pač je.” Videlo se je, da moj kolega ni zadovoljen s odgovorom pa je vseeno nadaljeval: ”Imam soseda, brez statusa, posledično ne more delat preko študenta in se tudi ne more zavarovati pri vas, ker nima statusa. Zakaj vaš slogan pravi, da ni panike? konec koncev se pa ne moremo zavarovati?”

No fant mu je seveda nekaj obzaloževal pa ga je Andrej kratkomalo prekinil in rekel: ”svetujem vam, da spremenite svoj slogan + nekaj v smislu prasice lažnive skorpurirane.

Pred odhodom sva oba dobila še sadni čajček in kondome na katerih je pisalo:

NI STATUSA? NI PANIKE

 

Kaj pa vi mislite?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.