Vstavljanje glave/noge v Word dokument

Še nekaj koristnih napotkov ter video vodič.

Človek si danes ne more več predstavljati, da bi dobil kak uradni dokument brez teh dveh stvari. Te dve stvari sta tudi nujno potrebni za samo oddajo seminarske, sicer vas bo profesor čudno gledal, če mu ne boste predali oštevilčenih strani. Prav tako pa profesionalno izgledajo izdelki ki imajo levo napisano ime predmeta in mogoče še ime profesorja ter desno ime in priimek spodaj pa opcionalno datum. V nekaterih podjetjih uporabljajo to funkcijo za sledenje dokumentov. Sledenje lahko poteka tako da se izpiše datum izpisa (printanja) ali kje je bil oz. je dokument shranjen. Moramo pa pazit da se zadeva ne prikaže na prvi strani kar lahko naredimo v Datoteka –> priprava strani —> damo kljukico v kvadratek kjer piše Drugače za prvo. Prav tako ne smemo pretiravat s preveč podatki v glavi. Kje in kako so številke strani je po moje odločitev vsakega posameznika. Meni je ljubše če so na dnu.

Da pa podkrepim tole kolumno z video dokazom vam prilagam povezavo do spletne strani kjer so lepo naredili nekaj video vodičev. Fant ima lep štajerski naglas in mogoče še komu izvabi kak nasmeh ;)

http://www.piflar.com/video.aspx?v=247Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.