Vstavljanje glave/noge v Word dokument

Še nekaj koristnih napotkov ter video vodič.

Človek si danes ne more več predstavljati, da bi dobil kak uradni dokument brez teh dveh stvari. Te dve stvari sta tudi nujno potrebni za samo oddajo seminarske, sicer vas bo profesor čudno gledal, če mu ne boste predali oštevilčenih strani. Prav tako pa profesionalno izgledajo izdelki ki imajo levo napisano ime predmeta in mogoče še ime profesorja ter desno ime in priimek spodaj pa opcionalno datum. V nekaterih podjetjih uporabljajo to funkcijo za sledenje dokumentov. Sledenje lahko poteka tako da se izpiše datum izpisa (printanja) ali kje je bil oz. je dokument shranjen. Moramo pa pazit da se zadeva ne prikaže na prvi strani kar lahko naredimo v Datoteka –> priprava strani —> damo kljukico v kvadratek kjer piše Drugače za prvo. Prav tako ne smemo pretiravat s preveč podatki v glavi. Kje in kako so številke strani je po moje odločitev vsakega posameznika. Meni je ljubše če so na dnu.

Da pa podkrepim tole kolumno z video dokazom vam prilagam povezavo do spletne strani kjer so lepo naredili nekaj video vodičev. Fant ima lep štajerski naglas in mogoče še komu izvabi kak nasmeh ;)

http://www.piflar.com/video.aspx?v=247Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.