Vstavljanje glave/noge v Word dokument

Še nekaj koristnih napotkov ter video vodič.

Človek si danes ne more več predstavljati, da bi dobil kak uradni dokument brez teh dveh stvari. Te dve stvari sta tudi nujno potrebni za samo oddajo seminarske, sicer vas bo profesor čudno gledal, če mu ne boste predali oštevilčenih strani. Prav tako pa profesionalno izgledajo izdelki ki imajo levo napisano ime predmeta in mogoče še ime profesorja ter desno ime in priimek spodaj pa opcionalno datum. V nekaterih podjetjih uporabljajo to funkcijo za sledenje dokumentov. Sledenje lahko poteka tako da se izpiše datum izpisa (printanja) ali kje je bil oz. je dokument shranjen. Moramo pa pazit da se zadeva ne prikaže na prvi strani kar lahko naredimo v Datoteka –> priprava strani —> damo kljukico v kvadratek kjer piše Drugače za prvo. Prav tako ne smemo pretiravat s preveč podatki v glavi. Kje in kako so številke strani je po moje odločitev vsakega posameznika. Meni je ljubše če so na dnu.

Da pa podkrepim tole kolumno z video dokazom vam prilagam povezavo do spletne strani kjer so lepo naredili nekaj video vodičev. Fant ima lep štajerski naglas in mogoče še komu izvabi kak nasmeh ;)

http://www.piflar.com/video.aspx?v=247Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.