Vsi možgani tečejo na iTech!

Mesec marec je čas za koristne in zanimive obštudijske dogodke!

Člani študentske organizacije IAESTE že tretje leto organiziramo dogodek IaesteTECH (iTECH), ki bo povezal študente različnih smeri in ponudil brezplačna predavanja in delavnice, ki jih ni vredno zamuditi.

IAESTE je mednarodna organizacija, ki ima svoje člane v več kot 85 državah. Študentom naravoslovnih in tehničnih smeri ponuja možnost pridobivanja praktičnih izkušenj v tujini, ki prinesejo mnogo pozitivnega, tako na karierni kot na osebnostni ravni posameznika.

Projekt iTECH bo potekal v štirih tematskih sklopih:

  • BIOZNANOST (2.3.-5.3.)
  • INŽENIRSTVO (9.3.-12.3.)
  • TEHNOLOGIJA (16.3.-19.3.)
  • PODJETNIŠTVO (23.3.-26.3.)

Vsak teden bo posvečen enemu sklopu in vsak teden se bodo zvrstila številna brezplačna predavanja in delavnice. Teme predavanj bodo predstavljene zelo na splošno in tako namenjene študentom vsake stroke, ki si želijo razširiti svoje obzorje.

Organizatoji smo se zelo potrudili in v projekt vključili kar se da aktualne in priljubljene teme, prav tako pa smo poskrbeli za energične predavatelje iz akadameskih krogov in gospodarstva, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Lepo vabljeni.

Upamo, da bo čim več »možgančkov« priteklo na iTECH!

Za ogled celotnega programa, prijavo na delavnice in  dodatne informacije pa se obrnite na našo Facebook stran: https://www.facebook.com/ITECH.IAESTE, kjer bomo sproti objavljali tudi kratke opise posameznih predavanj, ali pa na spletno stran društva IAESTE: http://iaeste.si/.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.