Vsi možgani tečejo na iTech!

Mesec marec je čas za koristne in zanimive obštudijske dogodke!

Člani študentske organizacije IAESTE že tretje leto organiziramo dogodek IaesteTECH (iTECH), ki bo povezal študente različnih smeri in ponudil brezplačna predavanja in delavnice, ki jih ni vredno zamuditi.

IAESTE je mednarodna organizacija, ki ima svoje člane v več kot 85 državah. Študentom naravoslovnih in tehničnih smeri ponuja možnost pridobivanja praktičnih izkušenj v tujini, ki prinesejo mnogo pozitivnega, tako na karierni kot na osebnostni ravni posameznika.

Projekt iTECH bo potekal v štirih tematskih sklopih:

  • BIOZNANOST (2.3.-5.3.)
  • INŽENIRSTVO (9.3.-12.3.)
  • TEHNOLOGIJA (16.3.-19.3.)
  • PODJETNIŠTVO (23.3.-26.3.)

Vsak teden bo posvečen enemu sklopu in vsak teden se bodo zvrstila številna brezplačna predavanja in delavnice. Teme predavanj bodo predstavljene zelo na splošno in tako namenjene študentom vsake stroke, ki si želijo razširiti svoje obzorje.

Organizatoji smo se zelo potrudili in v projekt vključili kar se da aktualne in priljubljene teme, prav tako pa smo poskrbeli za energične predavatelje iz akadameskih krogov in gospodarstva, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Lepo vabljeni.

Upamo, da bo čim več »možgančkov« priteklo na iTECH!

Za ogled celotnega programa, prijavo na delavnice in  dodatne informacije pa se obrnite na našo Facebook stran: https://www.facebook.com/ITECH.IAESTE, kjer bomo sproti objavljali tudi kratke opise posameznih predavanj, ali pa na spletno stran društva IAESTE: http://iaeste.si/.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.