Vse-študentski krvodajalski teden

Zaradi obvestila Zavoda RS za transfuzijsko medicino, da so trenutne zaloge krvi zadostne, je prišlo do spremembe v terminih krvodajalskih akcij po Sloveniji. Krvodajalska akcija v Mariboru se bo odvila po že objavljenem terminu naslednji teden: sreda, 13. april med 9.00 in 14.00, Prireditveni center ŠTUK, Gosposvetska cesta 83, Maribor, organizator: ŠOU v Mariboru. V Izoli bo krvodajalska akcija maja 2011, v Ljubljani pa bo krvodajalska akcija v začetku maja, vendar v zelo omejenem obsegu.

Namen vse-študentskega krvodajalskega tedna »Častim ½ litra!« je spodbuditi mlade k sodelovanju in ustvariti zavedanje o pomembnosti življenja vsakega posameznika. Študenti, ki so dobrega zdravja, bodo lahko prispevali del svoje tekočine življenja in tako nekomu izboljšali kakovost življenja ali ga celo rešili. Študenti bodo lahko izbirali ali bodo kri darovali v kraju, kjer bo akcijo organiziral lokalni študentski klub ali pa se bodo krvodajalske akcije udeležili v svojem univerzitetnem mestu.

Termini organiziranih krvodajalskih akcij po Sloveniji:

Ljubljana

V začetku maja 2011, v zelo omejenem obsegu.

 
Maribor
sreda, 13. april med 9.00 in 14.00
Prireditveni center ŠTUK, Gosposvetska cesta 83, Maribor
ŠOU v Mariboru  

Izola

Maj 2011
 
Z zavedanjem problema pomanjkanja krvi, študentske organizacije in študentski klubi pozivajo s sloganom »Častim ½ litra!« vse študente naj se pridružijo krvodajalskemu tednu. Krvodajalski teden organizirajo vse slovenske študentske organizacije (Študentska organizacija Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, v Mariboru in na Primorskem ter Zveza študentskih klubov). Več informacij glede darovanja krvi je dostopnih tudi na spletni strani http://www.castimkri.si/.

Vodje projektov po posameznih organizacijah so:

•    ŠOU v Ljubljani, Nika Močnik, 041 921 635, nika.mocnik@sou-lj.si
•    ŠOU v Mariboru, Nejc Iljevec, 040 812 794, nejc.iljevec@soum.si
•    ŠKIS, Manca Meglič, 040 240 153, manca.meglic@skis-zveza.si  
•    ŠOU na Primorskem, Sašo Slekovec, 040  51 53 74, saso.slekovec@gmail.comKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.