Vreče za sedenje BeeBag – lahkotnost bivanja

Z BeeBag vrečami za sedenje učenje še ni bilo nikoli tako udobno. Sedalne vreče so namenjene uporabi tako v notranjih kot zunanjih prostorih!

Verjetno se sprašujete kaj je to Beebag. BeeBag je kolekcija sedalnih vreč, zof, stolov in ležalnikov, napolnjenih z drobnimi kroglicami. Premišljen in udoben design pomenita, da ob sedenju vreča nežno objema vaše telo in se prilagodi vsakemu vašemu premiku.

Čeprav je tovrstnih vreč veliko, je največa prednost BeeBagov to, da se jih lahko uporablja tako v notranjih, kakor tudi v zunanjih prostorih. Z njimi lahko uživamo v sobi, ampak glede na to da pomladansko sonce že prav prijetno greje in nas vabi ven, lahko preprosto vreče prenesemo na vrt, teraso ali travnik in preprosto uživamo na sončku sami ali v družbi prijateljev.

Zunanji sloj vreč je izdelan iz 100% poliestra, imenovanega 420D. Ta meterial je vodoodbojen, zato so vreče, kakor smo že povedali uporabne tudi na balkonih, terasah, vrtovih. Tudi z vzdževanjem ne bo nikakršnih problemov saj jih preprosto očistimo z vlažno krpo ali nežnim čistilom. Naše vreče imajo v notranjosti še dodatno vrečo v katero so ujete EPS kroglice. Na ta način vreče nudijo še boljšo oporo, prožnost in stabilnost.

Vreče so na voljo v celi mavrici barv, tako v trendi barvah, kakor v klasičnih umirjenih zemeljskih tonih. Od jabolčno zelene, do živahne pinki pa vse do čokoladno rjave. Prav za vse okuse!

vreča za sedenje
Prav za vsakega se najde najljubša barva.

Posebno zanimiva je vreča Casablanca, ki jo lahko uporabljamo na veliko različnih načinov. Lahko jo uporabljamo kakor stol, ležalnik, zofa, … Prav ta model omogoča uživanje v dvoje s staro prijateljico ali novo simpatijo.

sedalna vreča beebag

Na vroči vreči Casablanca je prostora za dva.

Široka uporabnost in namembnost, izjemno udobje, lahkost, enostavno vzdrževanje ter pestra paleta barv uvrstioj Beebag vreče med najbolj vsestranske in cenovno dosptopne tovrstne produkte na trgu.  Več o BeeBag-ih najdete na www.beebag.eu ali na Facebook profilu.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.