Vpis v sistem za študentske bone že poteka

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) obvešča študente in bodoče študente, da že poteka podaljševanje upravičenosti do subvencij za študentsko prehrano oz. vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2011/12. Na takšen način se predvideva skrajšanje čakalnih vrst na točkah subvencionirane študentske prehrane (točke SŠP) v začetku oktobra, ko se začne novo študijsko leto.

Tako ŠOS obvešča študente in bodoče študente, da že poteka podaljševanje upravičenosti do subvencij za študentsko prehrano oz. vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2011/12. ŠOS poziva študente, ki že imajo urejen vpis v študijski program na svoji izobraževalni ustanovi, da se za prihajajoče študijsko leto vpišejo v sistem že v septembru in se tako izognejo gneči na točkah SŠP v oktobru. Za podaljšanje upravičenosti študenti potrebujejo veljaven indeks oz. potrdilo o vpisu in osebni dokument. V primeru, da se študenti v sistem vpisujejo prvič pa potrebujejo: številko prijavnice (če so opravili predvpis preko spletne strani www.studentska-prehrana.si, veljaven indeks oz. potrdilo o vpisu, osebni dokument in mobilni telefon. 

Študenti na dan lahko koristijo dve subvenciji, vendar pa mora biti med njima vsaj štiriurni razmik. Neizkoriščene subvencije se prenesejo naprej še za dva meseca od meseca upravičenosti.

S 1. oktobrom 2011 bo vsem študentom, ki ne bodo izkazovali upravičenosti do subvencij za naslednje študijsko obdobje, onemogočeno koriščenje subvencije, dokler ne bodo ponovno izkazali upravičenosti. Ker sistem deluje avtomatsko, koriščenje subvencij ne bo možno, tudi tistih ne, ki bi morebiti ostale še neizkoriščene. Preostale subvencije iz avgusta in septembra bodo lahko študenti koristili šele, ko bodo izkazali upravičenost, torej uredili ponovno aktivacijo statusa z ustreznimi dokazili.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.