Vezava diplomskih nalog na Študentariji!

Z današnjim dnem vam na portalu ponujamo naslednje storitve:

- Lektoriranje diplomskih nalog
- Oblikovanje diplomskih nalog
- Tiskanje diplomskih nalog
- Vezave diplomskih nalog

Te kmalu čaka diploma? Potrebuješ cenovno ugodno lektoriranje, tiskanje in vezavo diplomske naloge na enem mestu? Če je tvoj odgovor "Da", potem si na pravem mestu. Š-Vezava ti omogoča, da na enem mestu in po "študentski ceni" poskrbiš tako za lektoriranje in oblikovanje, kot tudi za tiskanje in vezavo diplomske naloge.
 
Super hitra dostava diplomske naloge

Od trenutka potrditve tvojega naročila oddamo in pošljemo tvojo končno diplomsko nalogo v roku 48 ur – ne glede na to, koliko oz katere izmed storitev naročiš. Svojo diplomsko nalogo torej prejmeš na svoj naslov najkasneje v 3 dneh (ali prej) od trenutka potrditve tvojega naročila.

Hiter in enostaven izračun cene v 3 preprostih korakih

Na strani Š-Vezava lahko hitro in enostavno ugotoviš končno in točno ceno storitev, ki jih potrebuješ. Za hiter izračun cene klikni tukaj, izpolni preprost obrazec in sledi preprostim navodilom.

Koliko stane?

Cena storitve je odvisna od tvojih potreb in storitev, ki jih naročiš. Vabimo pa te, da pregledaš naš cenik storitev in lestvico popustov. Vseeno pa ti predlagamo uporabo obrazca za točen izračun cene, saj nanjo vpliva več dejavnikov, kot so količina besedila, število strani, število slik itd.

 
Od danes naprej lahko do Š-Vezave dostopaš tudi preko gumba v glavnem meniju. V kolikor želiš, da je tvoja diploma izdelana profesionalno, sodobno in hitro, smo zagotovo prava izbira zate!
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.