Velika poletna nagradna igra!

Študentarija je tudi letos v sodelovanju s Collegiumom, največjo potovalno agencijo za mlade, pripravila veliko poletno nagradno igro. Preverite, kako si lahko polepšate poletje in počitnice.

Tokratna nagrada so nepozabne enotedenske počitnice na otoku Pagu v mestecu Novalja in sicer v terminu od 6.julija do 13. julija 2008. Nagradno vprašanje se glasi:

Novalja je:
a) hrvaška Ibiza
b) hrvaška Kranjska Gora
c) hrvaški Ankaran

Pravilni odgovor, svoje kontaktne podatke in uporabniško ime na portalu pošljite na nagradna@studentarija.net

Nagradna igra traja od 10.6.2008 do 20.6.2008, v njej lahko sodelujejo le polnoletne osebe, ekipi pa je sodelovanje v njej prepovedano.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.