Velika poletna nagradna igra!

Študentarija je tudi letos v sodelovanju s Collegiumom, največjo potovalno agencijo za mlade, pripravila veliko poletno nagradno igro. Preverite, kako si lahko polepšate poletje in počitnice.

Tokratna nagrada so nepozabne enotedenske počitnice na otoku Pagu v mestecu Novalja in sicer v terminu od 6.julija do 13. julija 2008. Nagradno vprašanje se glasi:

Novalja je:
a) hrvaška Ibiza
b) hrvaška Kranjska Gora
c) hrvaški Ankaran

Pravilni odgovor, svoje kontaktne podatke in uporabniško ime na portalu pošljite na nagradna@studentarija.net

Nagradna igra traja od 10.6.2008 do 20.6.2008, v njej lahko sodelujejo le polnoletne osebe, ekipi pa je sodelovanje v njej prepovedano.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.