Velika poletna nagradna igra!

Študentarija je tudi letos v sodelovanju s Collegiumom, največjo potovalno agencijo za mlade, pripravila veliko poletno nagradno igro. Preverite, kako si lahko polepšate poletje in počitnice.

Tokratna nagrada so nepozabne enotedenske počitnice na otoku Pagu v mestecu Novalja in sicer v terminu od 6.julija do 13. julija 2008. Nagradno vprašanje se glasi:

Novalja je:
a) hrvaška Ibiza
b) hrvaška Kranjska Gora
c) hrvaški Ankaran

Pravilni odgovor, svoje kontaktne podatke in uporabniško ime na portalu pošljite na nagradna@studentarija.net

Nagradna igra traja od 10.6.2008 do 20.6.2008, v njej lahko sodelujejo le polnoletne osebe, ekipi pa je sodelovanje v njej prepovedano.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.