Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Velika poletna nagradna igra!

Enega od sodelujoèih v nagradni igri bomo nagradili z brezplaènim 7-dnevnim bivanjem v apartmaju v Novalji za 2 osebi ter z 2 vstopnicama za festival Get EXITed!

Kot vsakiè smo se tudi letos odloèili pred poletjem razveseliti nekoga od naših uporabnikov z bogato nagrado. Tokrat smo se odloèili, da bomo omogoèili dvem osebam brezplaèno 7-dnevno bivanje v apartmaju v Novalji na otoku Pagu, hkrati pa ju bomo obdarili še z 2 vstopnicama za festival Get EXITed! V kolikor ¾eliš sodelovati v ¾rebu, pa je dovolj èe storiš naslednje:
  • Glasuj za našo fotografijo na tem naslovu (klik na GLASUJ)
  • Pošlji email z naslovom “get EXITed” na nagradna@studentarija.net in pripiši svoje kontaktne podatke
Nagradna igra se zakljuèi 24.6.2010, nagrajenca pa bomo o nagradi in njenem prevzemu obvestili po telefonu, ko nam bo zaupal tudi podatke osebe, ki se mu bo pridru¾ila na tem potovanju.
Nagrade sta prispevala turistièna agencija Collegium in klub Papaya.
FESTIVAL Get EXITed NAPOVEDUJE REGIONALNO REVOLUCIJO
Festival Get EXITed bo letos v klubu Papaya na pla¾i Zræe premierno za¾ivel med 1. in 4. julijem. Najbolj vplivni regionalni in svetovni glasbeni izvajalci bodo klub odeli v ritme housa, elektra in drum’n'bass-a. Prihajajo SVEN VÄTH, UMEK in trenutno najbolj vroè srbski izvozni artikel GRAMOPHONEDZIE.
V minulem letu je ekipa svetovno znanega festival Exit iz Novega Sada prièela s projektom povezovanja regionalnih glasbenih festivalov. Brez oklevanja so k sodelovanju povabili tudi klub Papaya, ki postaja poletna baza in zatoèišèe smetane elektronske glasbene scene.
Get EXITed bo 1. julija otvoril SVEN VÄTH, ikona elektronske glasbene scene, katerega album Accident in Paradise iz leta 1992, ki še danes velja za enega najboljših plesnih izdelkov vseh èasov.
V petek, 2. julija bo za isto mešalno mizo stopil slovenski najboljši izvozni artikel, UMEK, mojster pozitivnih vibracij in najbolje uveljavljeni slovenski glasbeni producent, ki je ¾e veè kot desetletje eden kljuènih usmerjevalcev svetovnih glasbenih trendov.
Takoj za Umekom, pa bodo dance areno kluba Papaya prevzeli swing ritmi. Gramophonedzie ali Marko Milièeviæ je namreè prvi srbski glasbenik, ki je zavzel sam vrh lestvic britanskega MTV-ja. Z mega hitom „Why don’t you“ je presegel meje Balkana in zavzel svetovna plesišèa.