Večer odprtih gramofonov

InBoxova kreativna pobuda – kot organizacija, ki želi preseči običajno preveč strogo poslovni odnos med promotorji in obiskovalci zabav, InBox kot prvi klub v Sloveniji uvaja Večere odprtih gramofonov.

Prijavi se in se predstavi v najboljšem klubu ob boku svetovnih gramofonskih mojstrov!
- rok za dodatne prijave poteče 28/3!

 Koncept je v tujini ustaljen in priljubljen način osveževanja scene, saj je namenjen predvsem manj uveljavljenim didžejem. V InBoxu smo šli še dlje in prihajajočim močem omogočamo, da se predstavijo na vrhunskih zabavah ob boku največjih svetovnih gramofonskih mojstrov. Poziv je padel na plodna tla, saj se je že za februarski prvenec prijavilo čez 40 interesentov, med sedmimi izbranci pa si je Daniel GreenX že prislužil prvi uradni nastop v InBoxu na zabavi Get2gether with the Voice of David Guetta (11/4). Drugi večer odprtih gramofonov v InBoxu smo umestili v Eurekino zabavo z založbo Bonzai 4. Aprila. Dodatne prijave zbiramo do 28. marca, vse potrebne informacije za sodelovanje pa boste našli na naslovu www.inbox-club.si v mapi Rezidenti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.