Večer odprtih gramofonov

InBoxova kreativna pobuda – kot organizacija, ki želi preseči običajno preveč strogo poslovni odnos med promotorji in obiskovalci zabav, InBox kot prvi klub v Sloveniji uvaja Večere odprtih gramofonov.

Prijavi se in se predstavi v najboljšem klubu ob boku svetovnih gramofonskih mojstrov!
- rok za dodatne prijave poteče 28/3!

 Koncept je v tujini ustaljen in priljubljen način osveževanja scene, saj je namenjen predvsem manj uveljavljenim didžejem. V InBoxu smo šli še dlje in prihajajočim močem omogočamo, da se predstavijo na vrhunskih zabavah ob boku največjih svetovnih gramofonskih mojstrov. Poziv je padel na plodna tla, saj se je že za februarski prvenec prijavilo čez 40 interesentov, med sedmimi izbranci pa si je Daniel GreenX že prislužil prvi uradni nastop v InBoxu na zabavi Get2gether with the Voice of David Guetta (11/4). Drugi večer odprtih gramofonov v InBoxu smo umestili v Eurekino zabavo z založbo Bonzai 4. Aprila. Dodatne prijave zbiramo do 28. marca, vse potrebne informacije za sodelovanje pa boste našli na naslovu www.inbox-club.si v mapi Rezidenti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.