Vatikanski Golobi

Naslov pove vse …

Najbolj zanimiva zadeva v celem Rimu (ni res a je preveč slik za objavit, si jih pa lahko, za dodatne info, pogledate na mojem blogu) je bil tale golobček, ki se je tako lepo ‘nastavljal obljektivu digitalca, ki je na mojo nesrečo itak crknil, a me to ni ustavilo (hvala bogu za telefončke :) ).

Ja poleg obupne italijanske vožnje (vsak drugi avto je: udrt, popraskan, kakorkoli razbit) so mi v oči padli tudi dve najbolj značilni avtomobilski znampki – mini cooper in smart; način gradnje, prečudovite stavbe, 360 cerkva (od katerih smo jih mi obiskali ammmm 7), zanimive a zelo drage ulice (Dior, D&G, Gucci … etc), prečudoviti kipi in fontane, draga pijača in še dražja pa tudi zanič hrana, ob kateri moram povedat, da sem prav pogrešala kuhinjo moje mame; multi kulturno središče (veliko črncev, par muslimank, naletela celo na indijko in se zadebatirala s dvema japoncema …), principni italijanski: ‘no capito engle’, polno župnikov in nun pa tudi par menihov, kostanj posebne sorte, ki je bil BO®ANSKI, golobi …

Naj zudi omenim, da klinika Gemmeli (univerzitetna klinika) od vzunaj zgleda kot kompleks blokov, ki se bojo vsak trenutek sesuli v kamenje in prah; od znotraj pa kot hotel s +6 zvezdicami (imajo celo svojo knigarno!!!!!) . Osebje je strokovno veliko bolj usposobljeno in zelo zelo prijazno, čeprav same razmere so nekako podobne novomeški bolnišnici (poden od podna)

 To bo za enkrat to. Saj pravim: dodatke si lahko pogledate na mojem blogu, naslov pa piše nekje v mojem profilu.

Lep pozdravKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.