Vas zanima potapljanje?

V UPD Pozejdon so se letos prvič odločili, da pripravijo Dan odprtih vrat na temo potapljanja, kjer boste spoznali ta prečudovit šport, ki vsako leto privablja vedno več ljudi vseh starosti.

Odgovorili vam bodo na vsa tista vprašanja, ki si jih do sedaj niste upali vprašati. Omogočili vam bodo tematski sprehod skozi posamezne faze potapljanja: spoznali boste opremo, pripravo na potop, izvedbo potopa in zaključek potopa, tistim najbolj pogumnim in radovednim pa bodo omogočili tudi spoznavni potop v bazenu, kjer bodo lahko v živo preverili ali potapljači res lahko dihajo pod vodo. Za vse skupaj bodo poskrbeli inštruktorji in voditelji potapljanja Univerzitetnega potapljaškega društva Pozejdon in to popolnoma brezplačno, brez obveznosti in seveda brez drobnega tiska. Vabijo vas, da se jim pridružite v soboto 07.02.2015 med 10. in 13. uro. Bazen imajo rezerviran do 13. ure, vendar vas vabijo, da se jim pridružite vsaj do 12:15 ure.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na spodnjih kontaktih, več informacij pa lahko najdete tudi tukaj.

Bojan Habulin
Inštruktor potapljanja
SSI DCSI 48845

tel. 051-625-387 ali bojan.habulin@upd-pozejdon.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.