Vas zanima potapljanje?

V UPD Pozejdon so se letos prvič odločili, da pripravijo Dan odprtih vrat na temo potapljanja, kjer boste spoznali ta prečudovit šport, ki vsako leto privablja vedno več ljudi vseh starosti.

Odgovorili vam bodo na vsa tista vprašanja, ki si jih do sedaj niste upali vprašati. Omogočili vam bodo tematski sprehod skozi posamezne faze potapljanja: spoznali boste opremo, pripravo na potop, izvedbo potopa in zaključek potopa, tistim najbolj pogumnim in radovednim pa bodo omogočili tudi spoznavni potop v bazenu, kjer bodo lahko v živo preverili ali potapljači res lahko dihajo pod vodo. Za vse skupaj bodo poskrbeli inštruktorji in voditelji potapljanja Univerzitetnega potapljaškega društva Pozejdon in to popolnoma brezplačno, brez obveznosti in seveda brez drobnega tiska. Vabijo vas, da se jim pridružite v soboto 07.02.2015 med 10. in 13. uro. Bazen imajo rezerviran do 13. ure, vendar vas vabijo, da se jim pridružite vsaj do 12:15 ure.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na spodnjih kontaktih, več informacij pa lahko najdete tudi tukaj.

Bojan Habulin
Inštruktor potapljanja
SSI DCSI 48845

tel. 051-625-387 ali bojan.habulin@upd-pozejdon.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.