Vabljeni v svet pristnega orienta

Novo plesno leto je tu in v plesnem društvu Salam ghazee se že veselijo ponovnega druženja z vami na tečajih, delavnicah in raznih dogodkih.

Plesni tečaji v plesnem društvu Salam ghazeea za indijski in prientalski ples, so začeli s sezono! Letos imajo dve začetni skupini orientalskega plesa saj bo letos poleg Nataše Strnad ponovno poučevala začetni tečaj tudi Vesna Jevšenak. Prav tako pa se nadaljuje srednji in nadaljevalni tečaj, na katerih se lahko pridružite.

Letos bo organizirana tudi posebna skupina za tista dekleta, ki plešejo že dalj časa in imajo željo orientalski ples dvigniti nad ljubiteljski nivo. Prijave za to skupino sprejemajo na društveni mail salam.ghazeea@gmail.com do konca septembra. Udeleženke bodo izbrane pa podlagi poslanega plesnega CV in pa pogovora z voditeljico Vesno Jevšenak.

Indijski ples Bharat Natyam bo letos prvič organiziran v treh nivojih. Imajo začetno skupino za vse novince, srednjo skupino za tiste, ki ste že malo plesali in nadaljevalno skupino, ki se imenuje plesna skupina NATARAJ. Člani le te plešejo že več let Bharat Natyam.

Urnik 2007/2008

Ponedeljek
Športno društvo Sokol Bežigrad
Trg 9. maja 1
20.00 – 21.30 Orientalski ples – začetna skupina I
(Nataša Strnad)

Torek
O.Š. Miran Jarc
Ipavčeva ulica 1
19.00 – 20.30 Orientalski ples – začetna skupina I
(Vesna Jevšenak)
20.30. – 22.00 Orientalski ples – nadaljevalna skupina III
(Vesna Jevšenak)

Sreda
Športno društvo Sokol Bežigrad
Trg 9. maja 1

18.30 – 20.00 Bharat Natyam I
(Vesna Jevšenak)
20.00 – 21.30 Bharat Natyam II
(Vesna Jevšenak)

Četrtek
O.Š. Miran Jarc
Ipavčeva ulica 1

20.30 – 22.00 Orientalski ples – srednja skupina II
(Vesna Jevšenak)

Cene tečajev si lahko ogledate na spletni strani www.salamghazeea.si, ne prezrite pa novosti, in sicer popuste tako za študente, kot za tiste, ki obiskujejo tečaje 3x ali 4x tedensko in za tiste, ki vnaprej plačajo trimesečne tečaje.

Kljub temu, da so že zaplesali v novo šolsko leto, vpis v tečaje orientalskega in indijskega plesa nikakor ni prepozen! Pridružite se!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.