Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Vabljeni na RNB Confusion

V sredo, 24.3.2010, se bo v ljubljanskem Topu odvijala najslajša zabava v mestu – RNB Confusion The Candy Shop. Srede so tako zopet rezervirane za ritem r&b-ja.

Obiskovalci popularnega programa RNB Confusion so zdaj že 3 srede zapored plesali v ritmu popularnih r&b hitov v klubu TOP. Upamo, da smo zaenkrat zadovoljili vaše apetite?
Tudi v prihodnjih tednih vam ob sredah pripravljamo prave male poslastice. Najslajši party v mestu je že pred vrati! V sredo, 24.03. bomo vse obiskovalce kluba TOP posladkali s pisanimi lizikami na najslajšem partyju v mestu »Candy shop«. Najslajši party v mestu bo ob rezidentu DJ Cromatiku gostil tudi ljubljenca ženskega dela publike DJ Zrno, ki vas bo sladkal s sexy r&b ritmi.
Na uradni Facebook strani RNB Confusion pa si lahko priborite brezplačen vstop in odigrate kakšno nagradno igro, ki že čaka na vas.
V pričakovanju najslajšega partyja v mestu pa lahko v najnovejši številki revije Joy preverite, kako smo se zabavali prejšnji teden na RNB Confusion Joy partyju v klubu Top.
Sredo si rezervirajte za RNB Confusion in klub Top! Ne verjemite govoricam, ampak preverite sami…
MORE INFO:
www.studentarija.net
www.rnbconfusion.com

FRIENDS:
STUDENTARIJA.NET
SUPRA TRAVEL
JOY MAGAZIN
UNIVERSAL RECORDS