Vabljeni na predavanje ŠSDMS

S februarjem se zopet začenjajo tudi predavanja Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Preberite si kaj vas čaka na naslednjem v seriji predavanj.

Po novoletnem predahu se z februarjem zopet začenjajo tudi predavanja Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Na naslednjem v seriji predavanj vam bo Robert Rolih skušal odkriti »Kako v istem času narediti dvakrat več kot drugi«,

Izvedeli boste:
- Kakšen način razmišljanja in pristope pri upravljanju s časom imajo najbolj uspešni ljudje?
- Katere psihološke ovire vam onemogočajo, da bi bolje upravljali s svojim časom?
- Pet načinov za čim enostavnejše doseganje ciljev.
- Lastnosti, ki vas lahko potisnejo med najbolj uspešne ljudi.
- Kako dobiti dodatno energijo ob hitrejšem tempu dela?

Mag. Robert Rolih sodi med vodilne svetovalce za povečanje prodaje in izboljšanje učinkovitosti marketinga v Sloveniji. Posveča se predvsem področju vzpostavljanja novih načinov za pridobivanje kupcev. Je ustanovitelj in direktor hitro rastočega podjetja Uspeh d.o.o., ki je lastnik blagovne znamke Akademija Panta Rei. Predavanje bo potekalo v sredo, 6.2.2008 ob 18:00 na Ekonomski fakulteti (učilnica P-217). Predavanje je za študente brezplačno. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.