Vabljeni na predavanje ŠSDMS

S februarjem se zopet začenjajo tudi predavanja Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Preberite si kaj vas čaka na naslednjem v seriji predavanj.

Po novoletnem predahu se z februarjem zopet začenjajo tudi predavanja Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. Na naslednjem v seriji predavanj vam bo Robert Rolih skušal odkriti »Kako v istem času narediti dvakrat več kot drugi«,

Izvedeli boste:
- Kakšen način razmišljanja in pristope pri upravljanju s časom imajo najbolj uspešni ljudje?
- Katere psihološke ovire vam onemogočajo, da bi bolje upravljali s svojim časom?
- Pet načinov za čim enostavnejše doseganje ciljev.
- Lastnosti, ki vas lahko potisnejo med najbolj uspešne ljudi.
- Kako dobiti dodatno energijo ob hitrejšem tempu dela?

Mag. Robert Rolih sodi med vodilne svetovalce za povečanje prodaje in izboljšanje učinkovitosti marketinga v Sloveniji. Posveča se predvsem področju vzpostavljanja novih načinov za pridobivanje kupcev. Je ustanovitelj in direktor hitro rastočega podjetja Uspeh d.o.o., ki je lastnik blagovne znamke Akademija Panta Rei. Predavanje bo potekalo v sredo, 6.2.2008 ob 18:00 na Ekonomski fakulteti (učilnica P-217). Predavanje je za študente brezplačno. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.