Vabljeni na junijske delavnice

Študenti Fakultete za socialno delo in socialne pedagogike vabijo na zanimive delavnice. Program si preberite v nadaljevanju.

V Klubu Sot 24,5 AKC Metelkova mesto v stavbi Lovci boste 12. junija, s pričetkom ob 20. uri lahko brskali po različnih materialih in kombinirali perlice s filcem, ali pa ustvarjali iz vsakega posebej. Kombinirali boste različne
barve, preproste vzorce in oblike in si na koncu pridelali pomenljivo broško, za popestritev in osvežitev dolgočasne majice, ki nam visi v omari, ali pa zabavne uhane za bolj odtrgano priložnost, ali pa preprosto darilo za sebi ljubo osebo, kjer bo kanček pridiha resnosti. V tem primeru si lahko na hitrico naredimo tudi lično škatlico, v katero lahko pospravite unikatne drobnarije. Delavnico bosta vodili prostovoljki Urška in Andreja.

19. junija ob 20. uri se boste lahko pridružili delavnici, kjer boste dokazali, da ste ustvarjalni. Ne samo s tem, da je naša pisalna miza neurejena, kot pravijo, temveč boste skušali na čim bolj enostaven način napraviti nekaj izdelkov, ki vam bodo polepšali vaš delovni prostor. Tako boste izdelovali ovitke za CD-je, blokce, mapice za položnice in podobne
drobnarije, lahko prinesete tudi kakšno škatlico, ki bi jo radi polepšali ter s tem spremenili njeno namembnost. Verjetno se bo našlo še kaj, na kar do sedaj niste pomislili. Material bodo v veliki meri zagotovili v društvu, kakšno stvar pa lahko prinesete tudi s seboj in si s tem zagotovite, da bodo vaši izdelki takšni, kot si sami najbolj želite. Delavnico bosta vodili prostovoljki Viktorija in Ana.

26. junija ob 20. uri ste vabljeni na barvanje kipcev. Barvali, špricali in lakirali boste lahko že narejene kipce in predmete iz keramike. Izdelek jasno odnesete s seboj in mu sami določite estetski in uporabni namen. Delavnico bosta vodili prostovoljki Ana in Karolina.

Program Kluba SOT 24,5 sofinancirata MOL, Urad za mladino in FIHO, levji delež pa prispevajo prostovoljci in prostovoljke.

Tudi v Menzi pri koritu, pravtako na AKC, Metelkova mesto pripravljajo pester program. Vse, ki v pomladanskem času radi naberete nekaj rožic ter z njimi okrasite stanovanje, vabijo, da se jim že 3. junija ob 15. uri nam pridružite pri izdelovanju vaz. Te boste lahko okrasili s fižoli različnih barv. Poskrbeli bodo za material, vi pa pridite in sooblikujte kreativno sproščeno vzdušje. Delavnico bosta vodili prostovoljki Andreja in Polona.

10. junija, s pričetkom ob 15. uri ste vabljeni na delavnico sproščenega gnetenja gline, kjer se boste sprostili
med temi napetimi učenjaškimi tedni. Vsa nezadovoljstva, presežke energije in zivčnosti boste vgnetli v glino, v oblike po želji. Delavnico bo vodila prostovoljka Nina.

17. junija pa ste vabljeni na barvanje keramičnih izdelkov. Ob 15. uri pridite na delavnico, kjer boste barvali narejene kipce in uporabne predmete iz keramike ali pa si naredili svojega. Delavnico bo vodila prostovoljka Nina.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.