Vabljeni na foto natečaj

Mixi Foto Video skupaj s podjetjem Image & Information, zastopnikom za podjetje FujiFilm, v sodelovanju z organizatorjem moto zbora MK Sairach, prireja nagradni foto natečaj.

Vsi ljubitelji fotografije in motorjev ste torej vabljeni na 10. tradicionalni moto zbor v ®ireh, kjer vam poleg brezplačnega vstopa in kampiranja nudijo še polno rock and roll glasbe, razvedrilnih iger, izdelavo airbrush-ev in tatoo-jev ter nenazadnje tudi hrano in pijačo.

Nagradni foto natečaj bo potekal od 14. do 15. junija, vrhunec moto zbora pa bo v soboto, 14. junija, ko se zbere največ obiskovalcev iz celotne Evrope, na glavnem odru pa bo poleg koncerta glavna atrakcija tudi strip-tease. V soboto bo tudi največ priložnosti za fotografiranje.

Prav tako kot lansko leto bodo tudi letos vse fotografije predstavljene in ocenjene na spletni strani www.e-fotografija.si. V izbor bodo vključene vse fotografije s prizorišča, ki bodo poslane do 30. junija 2008 do 24. ure. Fotografije bo ocenila strokovna komisija, rezultati pa bodo znani 4. julija 2008.

Najboljše pa seveda čakajo bogate nagrade, prva nagrada je digitalni fotoaparat FujiFilm S5700, druga nagrada je digitalni fotoaparat FujiFilm A900, tretja nagrada pa MP3/video/foto predvajalnik PQI mTrix. Od četrtega do desetega mesta pa čakajo tolažilne nagrade. Najboljše fotografije bodo objavljene tudi na spletnih strani www.e-fotografija.si in v naslednji številki revije e-Fotografija.

Več o Motoklubu Sairach si oglejte na njihovi spletni strani www.sairach-club.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.