Vabljeni na foto natečaj

Mixi Foto Video skupaj s podjetjem Image & Information, zastopnikom za podjetje FujiFilm, v sodelovanju z organizatorjem moto zbora MK Sairach, prireja nagradni foto natečaj.

Vsi ljubitelji fotografije in motorjev ste torej vabljeni na 10. tradicionalni moto zbor v ®ireh, kjer vam poleg brezplačnega vstopa in kampiranja nudijo še polno rock and roll glasbe, razvedrilnih iger, izdelavo airbrush-ev in tatoo-jev ter nenazadnje tudi hrano in pijačo.

Nagradni foto natečaj bo potekal od 14. do 15. junija, vrhunec moto zbora pa bo v soboto, 14. junija, ko se zbere največ obiskovalcev iz celotne Evrope, na glavnem odru pa bo poleg koncerta glavna atrakcija tudi strip-tease. V soboto bo tudi največ priložnosti za fotografiranje.

Prav tako kot lansko leto bodo tudi letos vse fotografije predstavljene in ocenjene na spletni strani www.e-fotografija.si. V izbor bodo vključene vse fotografije s prizorišča, ki bodo poslane do 30. junija 2008 do 24. ure. Fotografije bo ocenila strokovna komisija, rezultati pa bodo znani 4. julija 2008.

Najboljše pa seveda čakajo bogate nagrade, prva nagrada je digitalni fotoaparat FujiFilm S5700, druga nagrada je digitalni fotoaparat FujiFilm A900, tretja nagrada pa MP3/video/foto predvajalnik PQI mTrix. Od četrtega do desetega mesta pa čakajo tolažilne nagrade. Najboljše fotografije bodo objavljene tudi na spletnih strani www.e-fotografija.si in v naslednji številki revije e-Fotografija.

Več o Motoklubu Sairach si oglejte na njihovi spletni strani www.sairach-club.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.