Vabljeni na delavnico španskega plesa

Center Evropa vas vabi na delavnico španskega plesa in odkrivanje španske vokalno-instrumentalne poetike, ki jo bo vodila Ana Pandur iz Plesno kulturnega društva Flamenko.

Zvoki kitare in dež z vetrom se usipajo izpod virtuozovih prstov. Slišati je udarce čevljev ob lesena tla – kot topot kopit andaluzijskih konj, ki v odločnem ritmu izginjajo očesu. Roke v višini obraza za pomemben poudarek ali izrazito silhueto in pevčeva rima o življenju v vseh pojavnih oblikah.

Dalavnica španskega plesa in odkrivanje španske vokalno-instrumentalne poetike, imenovana Med življenem in življenjem, se bo zgodila v četrtek, 29. maja 2008, ob 17. uri, v Centru Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani, in se zaključila s španskim prigrizkom.

Kot ponavadi dogodki v okviru Družabne Evrope nastanejo v organizaciji Centra Evropa, Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji in Urada vlade za komuniciranje. Število mest na delavnici je omejeno, zato prosijo, da se prijavite samo resni kandidati. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest, svojo prisotnost pa lahko potrdite na telefonski številki (01) 438 22 70 oz. info@center-evropa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.