Vabljeni na Četrtkanja

Priljubljena Četrtkanja, ki ga organizira Klub kranjskih študentov bodo pestra tudi v februarju. Oglejte si program in si izberite svojo zabavo.

Valentinova zadnja noč, 14. 2. 2008,
KLUBAR v Kranju s pričetkom ob 21. uri

Čaka vas pop-romantika, za člane Kluba študentov Kranj je vstop prost, študenti z veljavno študentsko izkaznico ali s študentskim indeksom ob vstopu plačajo 1 EUR, ostali polnoletni obiskovalci pa 2,5 EUR. Cene pijač pa so še bolj študentske! Na poceni tok se lahko priklopite med 21. in 22. uro. Da pa sistem ne bo preobremenjen, lahko naenkrat naročite največ dve pijači.

Drum & Bass, 21. 2. 2008,
KLUBAR v Kranju s pričetkom ob 21. uri

Drum´n´bass glasba, PLACE4BASS GROUP: DJ Marvin, Siletich, Cabron, za člane Kluba študentov Kranj je vstop prost, študenti z veljavno študentsko izkaznico ali s študentskim indeksom ob vstopu plačajo 1 EUR, ostali polnoletni obiskovalci pa 2,5 EUR. Cene pijač so še bolj študentske! Na poceni tok pa se lahko priklopite med 21. in 22. uro. Da pa sistem ne bo preobremenjen, lahko naenkrat naročite največ dve pijači.

Večer v gorski koči, zadnji četrtek v februarju,
KLUBAR v Kranju s pričetkom ob 21. uri

Čaka vas goveja glasba, za člane Kluba študentov Kranj je vstop prost, študenti z veljavno študentsko izkaznico ali s študentskim indeksom ob vstopu plačajo 1 EUR, ostali polnoletni obiskovalci pa 2,5 EUR. Cene pijač so še bolj študentske! Na poceni tok se lahko priklopite med 21. in 22. uro. Da pa sistem ne bo preobremenjen, lahko naenkrat naročite največ dve pijači.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.