Vabljeni na 3. Akademyo

Vabljeni na 3. izobraževanje v sklopu AKADEMYE z naslovom Bodi podjetnik in zgradi osebno blagovno znamko.

Predavatelji: Blaž Kos, mag. Edita Krajnoviæ, mag. Aleš Lisac, Breda Tesner
Kje: Tehnološki park Ljubljana, stavba B, pritličje
Kdaj: 17. januar 2011 ob 17. uri

Program izobraževanja:

17:00 – 17:30 Podjetništvo, seks in tehnologije (Blaž Kos)
17:30 – 18:00 Zgradite blagovno znamko iz svojega imena (mag. Edita Krajnoviæ)
18:00 – 18.15 Odmor
18:15 – 18:45 Kako do zvestih strank, v času, ko je zvestobe vse manj? (mag. Aleš Lisac)
18:45 – 19:15 Vaša podoba je vaše najboljše sporočilo (Breda Tesner)
19:15 – 19:45 Okrogla miza z udeleženci, vprašanja

Moderator: Blaž Kos

Komu je namenjeno:
 vsem mladim, predstavnikom generacije Y
 vsem podjetnim
 vsem, ki vas zanima več o izgradnji osebne blagovne znamke
 vsem, ki želite uspešno graditi svojo poslovno pot

Kaj boste pridobili:
 prejeli strokovno znanje od vrhunskih strokovnjakov,
 osvojili znanja, s katerimi boste v prednosti pred drugimi,
 pripravljeni za napredovanje v življenju,
 razširili svoja obzorja,
 se družili in spoznali nove ljudi.

Kaj še?
 Prvi trije prijavljeni dobite knjižno nagrado.
 Vsi udeleženci dobite povzetek predavanja.
 Možnost brezplačnega dostopa do interne knjižnice Zavoda Ypsilon.
 Ob udeležbi na vseh izobraževanjih dobite potrdilo o opravljenem izobraževanju AkademYe.
 Možnost udeležbe na Ypsilon dogodku tudi za tiste, ki še niste člani Y.
 Na vsakem izobraževanju imajo udeleženci možnost, da jim strokovna ekipa podjetja Mojedelo.com zagotovi pomoč pri iskanju zaposlitve, pri čemer med zainteresiranimi izberemo enega udeleženca.

Vsebina izobraževanja:

Podjetništvo, seks in tehnologije
Blaž Kos bo predstavil podjetništvo, saj sta podjetništvo in podjetnost optimalni odgovor na dinamičen slog sodobnega življenja, ker posamezniku omogočata veliko večjo mero svobode, ustvarjalnosti, delo z izbranimi ljudmi, osebnostnega napredovanja, finančnega zaslužka, in nenazadnje tudi možnost samoakutalizacije in vplivanja na razvoj sveta.

Ustanoviti podjetje je postalo sila enostavno, poslovnih priložnosti je bistveno več, kot kadar koli, kljub vsemu pa je v sodobnem poslovnem okolju, prenasičenim z dobrinami in kruto globalno konkurenco, izjemno zahtevno uspeti. Najbolj pa uspevajo tisti, ki dodobra poznajo psihologijo delovanja človeka in izkoristijo nove tehnološke ter druge tržne paradigme.

Zgradite blagovno znamko iz svojega imena
Mag. Edita Krajnoviæ bo v kratkem predavanju predstavila pomen gradnje osebne blagovne znamke, nekaj zgledov osebnih znamk in izbrane pristope k oblikovanju lastne blagovne znamke.

Kako do zvestih strank, v času, ko je zvestobe vse manj?
Mag. Aleš Lisac bo s svojimi bogatimi izkušnjami predstavil nekaj ključev za večji uspeh, saj je posameznikov osebni in poslovni uspeh nekaj, na kar ima vsak zelo velik oz. kar največji vpliv. Del uspeha vsakega podjetnika pa je zagotovo tudi kvaliteten odnos s strankami, še posebej v času krize, zato bo predstavil kako jih zadržati tudi v težkih časih.

Vaša podoba je vaše najboljše sporočilo
Breda Tesner bo govorila o pomenu urejene in estetske podobe posameznika v poslovnem svetu in kako jo prilagoditi vaši osebnosti in osebnim značilnostim.

O predavateljih:
Blaž Kos opravlja funkcijo direktorja podjetja VentureLab d. o. o. in vodje kluba Poslovni angeli Slovenije. Svoja podjetniška znanja je začel pridobivati pri 19 letih v okviru svojih dveh podjetij, Mojrefill (obnovljiv potrošni material za tiskalnike) in Core Solutions (dizajn, spletna produkcija in spletno trženje), še prej pa v okviru različnih društev in klubov. ®e od takrat se ukvarja s podjetniškimi aktivnostmi, preučuje zakonitosti, ki jih je potrebno upoštevati na podjetniški poti in spodbuja posameznike, da se podajo na podjetniško pot. V zadnjih letih pa se osredotoča predvsem na financiranje podjetij z lastniškimi viri.

Mag. Edita Krajnoviæ je direktorica in urednica v družbi Mediade. Poklicno pot je začela kot asistentka za poslovne finance na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Strokovni izziv jo je vodil v poslovno prakso, kjer je najprej kot direktorica trženja in odnosov z javnostmi v SKB banki in nato kot izvršna direktorica GV Revij poglabljala področji trženja in managementa. V letu 2004 je bila predsednica 13. Slovenskega oglaševalskega festival, duh podjetnosti pa jo je  tesno povezal s projektoma Gazela in Moč podjetniške inovativnosti. Je članica razširjenega strokovnega kolegija Združenja Manager Slovenije, članica upravnega odbora sekcije mladih managerjev in v okviru CEED podjetniške mreže predana mentorica mladim podjetnikom.  Za izvirno publikacijo Podjetniki v podjetju, namenjeno razvoju  kulture inovativnosti in talentov, je v soavtorstvu leta 2006 prejela bronasto priznanje GZS OZ Ljubljana za inovacijo. Njen moto so besede Marshalla McLuhana: »Kdor misli, da obstaja razlika med izobraževanjem in zabavo, ve zelo malo o enem ali drugem.«

Mag. Aleš Lisac je končal podiplomski študij menedžmenta na Univerzi Clemson v ZDA in vodil podjetja v petih državah. Je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo. S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja je vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh. Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, leta 2006 pa mu je inštitut Sofos podelil naziv "predavatelj leta". Kot marketinški svetovalec je deloval vsaj v petnajst različnih panogah. Velja tudi za odličnega pisca prodajnih pisem in oglasov. Organizira edino marketinško tekmovanje na svetu, kjer zmagovalca ne določi žirija, temveč zmaga tisti, ki proda (naj)več.

Breda Tesner je diplomirana inženirka za oblikovanje tekstilij in oblačil. Svoje podiplomske študije je nadaljevala v Londonu pri podjetju Colour me beautiful, kjer je uspešno zaključila daljše izobraževanje in prejela certifikat za svetovalko podobe posameznika, ter izobraževanja cmb corporate, ki je specializiran za vodenje seminarjev in delavnic v podjetjih in izobraževalnih ustanovah. Ima že 16 let izkušenj pri svetovanju o celostni podobi posameznika. V njenem studiu se je zvrstilo že preko 900 individualnih strank, v podjetjih pa več kot 1100 slušateljev in slušateljic. S specializacijo je postala tudi trener za izobraževanje samostojnih CMB svetovalcev osebne podobe v Sloveniji kot tudi v JV Evropi. Redno piše tudi strokovne članke v revije in časopise, objavljene v reviji Tajnica, Naša žena, Mens Health, Rina itd.

Investicija v znanje in prijava:

Ker želimo čim več mladim omogočiti kvalitetno naložbo v svoje znanje, smo za vas smo pripravili posebej ugodno ceno**:
90 EUR (10 EUR za člane Y )

Zaradi zagotavljanja kvalitetnega izobraževanja je število mest omejeno, zato pohitite s svojo prijavo!

Prvi trije prijavljeni dobite še BREZPLAČNO KNJIGO!

Prijave preko e-pošte: info@ypsilon.si ali preko telefona: 051 600 340.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.