Vabimo na koncert EMSOC

Vabilo na koncert orkestra in zbora evropskih ¹tudentov medicine

Vljudno Vas vabimo na koncert Orkestra in zbora evropskih študentov medicine (European Medical Students’ Orchestra and Choir – EMSOC ), ki bo v soboto, 8. avgusta, v cerkvi sv. Jurija v Piranu ob 21. uri in v nedeljo, 9. avgusta 2009, v veliki dvorani Slovenske filharmonije ob 20. uri. Za koncert v cerkvi sv. Jurija v Piranu vstopnine ni. Karte za koncert v Slovenski filharmoniji bodo na prodaj eno uro pred koncertom (od 19.00 dalje) v avli Slovenske filharmonije po ceni 10€, lahko pa jih tudi rezervirate na elektronskem naslovu emsoc09@gmail.com, z zadevo "rezervacija vstopnic".

Oba koncerta, ki ju bosta skupaj izvedla EMSO in EMSC, bosta dobrodelne narave. Denar od prodaje vstopnic in druge prostovoljne donacije bomo namenili za nakup CTG naprave za Ljubljansko porodnišnico. CTG je naprava, ki neinvazivno meri utrip ploda preko materinega trebuha ter s tem omogoèa nadzor nad ¾ivljenjskimi funkcijami dojenèka pred in med porodom.

Koncertni program bo obsegal:

•    Gašper JEREB: Princess of Flowers – novo delo
•    Jules MASSENET: Meditacija iz opere Thais
•    Franz SCHUBERT: Simfonija št. 3 v D-duru
•    Joseph HAYDN: Maša sv. Nicholasa (maša v G-duru)
•    Michele JOSIA: De profundis
•    Marjan GRDADOLNIK: Laudate Dominum

Dirigent orkestra bo Marjan Grdadolnik, zbor pa bo vodila Martina Batiè.

Orkester in zbor zdru¾ujeta glasbeno nadarjene študente medicine in mlade zdravnike iz vse Evrope ter delujeta ¾e veè kot 10 let. Vsako leto gostujeta v drugi dr¾avi, kjer njuna gostovanja vedno prostovoljno organizirajo lokalni študentje medicine. Cilj projekta je mednarodno povezovanje študentov medicine in mladih zdravnikov izven okvirjev rednega študija.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.