V Tuš drogerijah so s posebno ugodnostjo poskrbeli za mlade

V Tuš drogerijah študenti ob torkih nakupujejo s še več prihranka.

Študentska ni najbolj enostavna. Toliko obveznosti in toliko potreb je potrebno spraviti v en mesec, časa in denarja pa nikoli dovolj. Če se še tako trudiš in delaš cel mesec, ne pomaga kaj dosti, saj ti najemnina, pa stroški računov za telefon, kakšna kavica s prijatelji, knjige za študij, kdaj kakšne nove hlače in čevlje…pa seveda jesti je tudi treba in biti vsaj malo urejen…le redko dopuščajo kakšen prihranek. Zato je iznajdljivost v študentskih letih še kako pomembna, lov za ugodnostmi, ki jih lahko koristiš s svojim študentskim statusom, pa še kako koristen.

Kako do zares koristnega prihranka?

Kako torej v času, ko se ti zdi, da mesečni proračun tako bliskovito kopni, pridobiti še kakšen prihranek in uloviti ugodnost, ki ti zares prinaša koristne prihranke. Vsaj en del odgovora na to vprašanje najdeš v Tuš drogerijah, kjer so za študente pripravili posebno ponudbo. Z nakupi v Tuš drogerijah, kjer so že tako znani po ugodnih cenah in odlični ponudbi, lahko namreč vsak torek prihraniš denar, poleg tega pa pridobiš še denar za nove nakupe. Preveč lepo, da bi bilo res? Niti ne, je povsem enostavno. Kar 10 % vrednosti tvojega nakupa dobiš namreč vsak torek kot D*NAR na tvojo Tuš klub kartico. Kaj potem, če je še nimaš. To je le še en razlog več, da si jo čim prej zagotoviš na blagajni katerekoli Tuš drogerije, saj ta ugodnost traja vse do konca študijskega leta.

Z nakupi v Tuš drogerijah tudi do cenejšega telefoniranja

In ko se pri blagajni Tuš drogerij s svojo Tuš klub kartico, osebnim dokumentom ter veljavnim dokazilom o statusu študenta izkažeš, so ti poti do prihrankov široko odprte. Ne le pri nakupu negovalnih in drugih izdelkov, ki jih dobiš v Tuš drogerijah, pač pa v vseh dejavnostih Skupine Tuš. D*NAR, ki si ga pridobil s torkovim nakupov v Tuš drogeriji, lahko namreč že naslednji dan porabiš za plačilo računa v trgovinah Tuš, morda za tortico, na katero si v slaščičarno De la Creme povabil-a prijateljico, ali pa za bowling v Planetu Tuš. In kar je še posebej super…tudi za mesečni račun za tvoj Tušmobil telefon!

Razlogov za nakupovanje v Tuš drogeriji ob prihrankih še kar nekaj

Si vedel-a, da so Tuš drogerije največja slovenska veriga drogerij? Z odlično ponudbo izdelkov za nego, lepoto in zdravje in priznanimi blagovnimi znamkami, med katerimi nekatere dobiš celo le pri njih, ter ugodnimi cenami te bodo hitro prepričali, da se obisk Tuš drogerij vsekakor splača. Tudi zato, ker te bodo tam vedno pozdravile prijazne in strokovno podkovane prodajalke, ki ti bodo z veseljem svetovale in ti pomagale pri izbiri pravega izdelek glede na tvoje potrebe, želje in cenovne zmožnosti. In četudi ti prisegaš predvsem na naravo, imajo v Tuš drogerijah širok in odličen izbor bio izdelkov, tako kozmetičnih kot prehranskih. Razlogov za Tuš drogerije je torej več kot dovolj! Pridi in se prepričaj!

* Pri pridobivanju se D*NAR ne obračuna na izdelke v katerikoli akciji, na revije, časopise, vrednostnice za mobilne telefone in darilne kartice. Senior D*NAR se obračuna na prvi nakup v dnevu. Pri enkratnem nakupu istočasno koriščenje takojšnjega popusta na nakup (npr. 10 % popust na nakup) in pridobivanje D*NAR-ja na nakup (11 % senior, 10% študent ) ni mogoče. V tem primeru se vam upošteva ugodnost, ki si jo izberete. Ob sredah oz. torkih, ko sta Senior oz. Študent akcija, član Senior oz. Študent kluba prejme 11 % oz. 10% in ne 3 %, ker zanj velja boljša ugodnost.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.