V troje za novo leto!

S Collegium-om, največjo potovalno agencijo za mlade, bo ponovno vroče sredi zime – natančneje za Silvestrovo! (Oglasno sporočilo)

Novo leto 2008 bo pred vrati hitreje, kot si mislimo! Zakaj ne bi že sedaj malce pobrskali po spletu in katalogu, ter se razgledali po zanimivih silvestrskih destinacijah po vsej Evropi? Ni kaj, ponovno se bo žuralo na polno, Collegium pa bo poskrbel za nepozabno doživetje, presenečenja in še marsikaj, kar pač sodi na silvestrski večer.
In kam bomo lahko potovali? V deželo piva – Bratislavo, Beograd, Sarajevo, Brno, čarobni Pariz in skrivnostni Amsterdam, Prago, Azurno obalo in še bi se našlo. Enodnevno ali nekajdnevno silvestrovanje vključuje tudi zanimive oglede mesta, večerne tradicionalne zabave in obilico novih poznanstev, tako za žurerje, kakor za tiste malce zahtevnejše.

In zakaj v troje za novo leto 08? Silvestruj z nami in z več kot 6.000 mladimi iz vse Slovenije, če pa se prijaviš v troje (ne glede na kombinacijo spolov), boste potovali brez doplačil! Več INFO na http://www.collegium.si ali 040 194 194.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.