V troje za novo leto!

S Collegium-om, največjo potovalno agencijo za mlade, bo ponovno vroče sredi zime – natančneje za Silvestrovo! (Oglasno sporočilo)

Novo leto 2008 bo pred vrati hitreje, kot si mislimo! Zakaj ne bi že sedaj malce pobrskali po spletu in katalogu, ter se razgledali po zanimivih silvestrskih destinacijah po vsej Evropi? Ni kaj, ponovno se bo žuralo na polno, Collegium pa bo poskrbel za nepozabno doživetje, presenečenja in še marsikaj, kar pač sodi na silvestrski večer.
In kam bomo lahko potovali? V deželo piva – Bratislavo, Beograd, Sarajevo, Brno, čarobni Pariz in skrivnostni Amsterdam, Prago, Azurno obalo in še bi se našlo. Enodnevno ali nekajdnevno silvestrovanje vključuje tudi zanimive oglede mesta, večerne tradicionalne zabave in obilico novih poznanstev, tako za žurerje, kakor za tiste malce zahtevnejše.

In zakaj v troje za novo leto 08? Silvestruj z nami in z več kot 6.000 mladimi iz vse Slovenije, če pa se prijaviš v troje (ne glede na kombinacijo spolov), boste potovali brez doplačil! Več INFO na http://www.collegium.si ali 040 194 194.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.