V smeri uspeha

Center ŠPIK pripravlja že tretji dogodek, ki bo potekal 23. februarja 2010 ob 18.00 uri, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17.

Podjetniški duh je že v zagonu… nove poslovne ideje postajajo izziv, želja po znanju, izkušnjah in predstavljanju poslovnih priložnosti, pa vse večja.

Na dogodku se boste lahko postavili v vlogo profesionalnih ocenjevalcev podjetniških idej, ki jih bodo predstavljali potencialni podjetniki, kot tudi v vlogo iskalcev lastnih podjetniških priložnosti.

Dnevni red dogodka:

·        nagovor in poziv k povezovanju z vašim Centrom ŠPIK,
·        predstavitev podpornih institucij za pravilno usmeritev na vaši podjetniški poti,
·        predstavitev posameznih poslovnih idej (4 – 5 podjetniških projektov),
·        debata po skupinah s posameznimi predstavniki, kjer bomo podajali mnenja, nove ideje, kritike, sklepali posle in partnerstva,
·        diskusija in mreženje.

Še vedno pa se lahko javite vsi tisti, kateri bi si želeli predstaviti svojo idejo ali projekt z namenom, da še izboljšate svojo idejo ali najdete dodatno pomoč pri realizaciji vaše ideje.

Vljudno vabljeni Vsi podjetniško naravnani, inovativni, kreativni oz. znanja in konstruktivnega druženja željni. Mogoče se vam ravno ob tem dogodku porodi zmagovalna ideja ali pa spoznate vaše sanjske poslovne partnerje.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.