V smeri uspeha

Center ŠPIK pripravlja že tretji dogodek, ki bo potekal 23. februarja 2010 ob 18.00 uri, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17.

Podjetniški duh je že v zagonu… nove poslovne ideje postajajo izziv, želja po znanju, izkušnjah in predstavljanju poslovnih priložnosti, pa vse večja.

Na dogodku se boste lahko postavili v vlogo profesionalnih ocenjevalcev podjetniških idej, ki jih bodo predstavljali potencialni podjetniki, kot tudi v vlogo iskalcev lastnih podjetniških priložnosti.

Dnevni red dogodka:

·        nagovor in poziv k povezovanju z vašim Centrom ŠPIK,
·        predstavitev podpornih institucij za pravilno usmeritev na vaši podjetniški poti,
·        predstavitev posameznih poslovnih idej (4 – 5 podjetniških projektov),
·        debata po skupinah s posameznimi predstavniki, kjer bomo podajali mnenja, nove ideje, kritike, sklepali posle in partnerstva,
·        diskusija in mreženje.

Še vedno pa se lahko javite vsi tisti, kateri bi si želeli predstaviti svojo idejo ali projekt z namenom, da še izboljšate svojo idejo ali najdete dodatno pomoč pri realizaciji vaše ideje.

Vljudno vabljeni Vsi podjetniško naravnani, inovativni, kreativni oz. znanja in konstruktivnega druženja željni. Mogoče se vam ravno ob tem dogodku porodi zmagovalna ideja ali pa spoznate vaše sanjske poslovne partnerje.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.