V ŠD Litostroj do konca meseca

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo se je zaradi znanih zapletov pri študentskem domu Litostroj odločilo najeti svojega sodnega izvedenca in enostransko opraviti kvalitativni prevzem objekta.

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo se je zaradi znanih zapletov pri študentskem domu Litostroj odločilo najeti svojega sodnega izvedenca in enostransko opraviti kvalitativni prevzem objekta. Prevzem se je začel danes dopoldne in bo predvidoma trajal dva do tri dni. Ko bo opravljen, bodo dom predali v upravljanje javnemu zavodu Študentski domovi v Ljubljani, študentje pa se bodo lahko vanj vselili predvidoma do konca januarja, so za STA povedali na ministrstvu. (STA)







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.