V ŠD Litostroj do konca meseca

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo se je zaradi znanih zapletov pri študentskem domu Litostroj odločilo najeti svojega sodnega izvedenca in enostransko opraviti kvalitativni prevzem objekta.

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo se je zaradi znanih zapletov pri študentskem domu Litostroj odločilo najeti svojega sodnega izvedenca in enostransko opraviti kvalitativni prevzem objekta. Prevzem se je začel danes dopoldne in bo predvidoma trajal dva do tri dni. Ko bo opravljen, bodo dom predali v upravljanje javnemu zavodu Študentski domovi v Ljubljani, študentje pa se bodo lahko vanj vselili predvidoma do konca januarja, so za STA povedali na ministrstvu. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.