V drugi postelji

Kako se zgodi, da kdaj pa kdaj prespiš v tuji postelji

Ura je pozna in jaz spet lovim rok za oddajo kolumne, sicer me bo Breda, milo rečeno, kregala. Sedim že eno uro in razmišljam katero izkušnjo bi z vami danes delila. Na Pako se bomo vrnili kdaj drugič, danes pa vam predstavim mojega ‘fanta’ Uygarja. Glede na to, da očitno radi berete o ljudeh..

Spoznala sem ga na sprejemu v mestni hiši. Urejen v kravati in obleki in zelo uglajen. Nekako sva se začvekala in ker so vsi moji prijatelji že odšli domov, sva šla midva skupaj, saj je bilo meni ponoči takrat malo mučno hoditi sami. Živela pa sva v sosednjih študentskih domovih. Debata je bila prav prijetna in pravzaprav ne vem kako to, da ga nisem več videla do nekih predavanj na moji drugi fakulteti. On je tam delal MBA – pa je imel enake predmete kot jaz – ja saj vem tale Erasmus je čista zmešnjava.

No na teh predavanjih smo se morali razdeliti v skupine za projekt in mi smo pristali skupaj. Štirje Slovenci in on. Ampak njemu se je zdelo zabavno, ker se je počasi že štel za Slovenca, ker se je toliko družil z njimi. In tudi v Sloveniji je bil.

Da se vrnem na to ker sem začela. Po teh predavanjih smo se pogovarjali, da gremo v Kaiko (naš priljubljen lokal). Nekako nihče ni bil za in tako sva se dobila samo midva, že pri njemu v sobi pila tekilo in nato odpeketala v Kaiko. No že v sobi sem nekako tlačila občutek, da on mene malo kuri. Ker se mi je zdelo dokaj neverjetno, že zaradi razlike v kulturi. Sicer nimam nekih predsodkov, ampak nekako mi ni bilo do tega, da bi kaj imela s komerkoli v času, ko sem bila na Dunaju.

No v Kaiku so bili izredno poceni koktejli. In saj veste, alkohol (predvsem v velikih količinah) sprosti še tako odločnega človeka. Ja in ko je bilo meni jasno, da sem mu všeč, sem si rekla: hja, če pa je tako, potem pa še enega spijem potem bo pa tudi meni morda do tega. In lej ga zlomka, na koncu sva odšla domov kot eno. Žal vas bom razočarala, ker ni sledila cela noč divjega sexa, ampak je ostalo samo pri poljubljanju in temu, da sem prespala pri njemu (no tega jutra sem prišla do svoje sobe, ko me je Paka zaklenila ven).

Da se stvari ne bi zapletle, sem se ga seveda poskušala malo ogibati in ohraniti najin odnos na razdalji. Ravno takrat sem odšla domov za nekaj dni, ker je imela ravno teta petdesetletnico. Vendar sva si nekako cel ta čas pošiljala sporočila. In moram priznati, da sem ga kar pogrešala.

Ko sem se v nedeljo vrnila, sem ga klicala in mu povedala, da sem nazaj, da imam s seboj nekaj filmov, ki jih lahko pogledava skupaj in da imam novo frizuro. On me je želel takoj videti, vendar jaz do srede nisem imela časa. Pa še takrat pozno zvečer, ker sme imela cel dan fax.

V sredo sem se odpravila k njemu gledat filme. In prosim, da se ne muzate, ker sem šla res z tem namenom. In na začetku je še celo tako kazalo, potem pa je postalo zelo vroče. Jaz sem še vedno razmišljala z trezno glavo in mi je bilo jasno, da se nikakor ne morem zaplesti z nekom, ki dejansko živi tako daleč od mene in da bi bilo po preteku časa, ki bi ga preživeli na Dunaju, težko oditi domov in vse pozabiti oziroma pustiti za seboj.

No kmalu sem ugotovila, da očitno se tukaj nekaj dogaja in sem si rekla, zakaj se pravzaprav ne bi imela fino, dokler sem tukaj, kaj pa bo čez 4 mesece pa se bom ukvarjala takrat. Torej nekako ‘go with the flow’. In sem se prepustila…… (ja in sedaj bom rekla – nadaljevanje naslednjič).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.