Uspešno zaključite študij

Za vas opravimo lektoriranje, tehnično oblikovanje in ustrezno prevajanje vašega diplomskega ali magistrskega dela. Pomagamo vam pri izdelavi tabel, izrisu grafov in uredimo vaše vire.

Ravno zaključujete študij? Imate težave z robovi v vaši zaključni nalogi, se vam kazalo ne posodablja ali rabite prevod povzetka in lektoriranje?

Pri Diplomske.si vam pomagamo hitro in učinkovito zaključiti študij. Nudimo vam:

Tehnično oblikovanje

V sklopu storitve se uredijo robovi, številčenje strani, pripravijo se kazala ponazoritev, oblikujeta se glava in noga, popravijo se razmiki in odstavki, uredijo se slogi naslovov, pripravijo avtomatska številčenja ponazoritev itd. Pri tem se v celoti upoštevajo navodila fakultete, na kateri zaključujete študij.

Tehnični pregled

Ste vešči uporabe Microsoft Office paketa in potrebujete samo potrditev, da ste nalogo uredili pravilno? Tehnični pregled lahko povsem prilagodimo vašim potrebam in željam, da je znesek čim nižji.

Ureditev virov in citatov

Prvi smo storitev ureditve virov in citatov ločili od klasičnega tehničnega oblikovanja in tehničnega pregleda, in sicer z namenom, da lahko naročite samo tisto, kar potrebujete. Zakaj bi plačevali celotno tehnično oblikovanje, če potrebujete samo ureditev virov?

V sklopu storitve se popravijo napačne navedbe, opozori se vas na manjkajoče podatke, preveri se navzkrižno ujemanje citatov in seznama literature itd.

Lektoriranje v slovenskem in angleškem jeziku

Lektoriranje je strokoven pregled besedila, ki ga mora vsak študent opraviti pred oddajo referatu. Četudi je naloga vsebinsko še tako popolna, izgubi vso strokovnost, če je besedilo polno pravopisnih, slovničnih in slogovnih napak. Naši lektorji opravijo podroben pregled, popravijo vse vrste jezikovnih napak ter podajo nekaj komentarjev oz. smernic, kako bi lahko bilo besedilo tudi vsebinsko čim bolj popolno.

Prevajanje

Poskrbimo za kakovosten prevod vašega izvlečka, članka ali celotne naloge.

Nudimo še nekaj dodatnih storitev, ki vam lahko znatno olajšajo zaključevanje študija. Če vas zanima več o samih storitvah, ceniku ali o tem, kako poteka izvedba, preverite več na naši spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.