Uradna otvoritev Alumni kluba GimB

V sredo, 10.12.2008 bo potekala slavnostna uradna otvoritev neformalnega združenja nekdanjih dijakov Gimnazije Bežigrad.

Otvoritev bo potekala v nočnem klubu As, s pričetkom ob 21. Uri. Na dogodku se bo predstavilo več častnih gostov, znanih medijskih osebnosti, ki so obiskovale Gimnazijo Bežigrad, prav tako pa bodo podeljene atraktivne nagrade.

®ur vseh žurov, dogodek vseh dogodkov, priložnost vseh priložnosti…

Vabimo vse nekdanje Bežigrajčane, ki se z nostalgijo spominjajo norih dijaških žurov in pogrešajo vse sošolce, od katerih so v gimnaziji vestno plonkali in jih verjetno niso videli že kar nekaj let.

Na dogodku bo potekalo tudi žrebanje vstopnic, katerih avanturistične nagrade bo podelila potovalna agencija Collegium.

Organizator:
Alumni klub GimB, neformalno društvo nekdanjih dijakov Gimnazije Bežigrad

Vstopnina:

  • Prvih 70 vstopnic je brezplačnih
  • Vsi ostali 3 EUR

Dodatne informacije o dogodku:

  • Pika 040 433 586
  • Tijana 040 531 254

Naročilo vstopnic:Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.