Uporabnosti interneta

Kako nam internet rešuje življenja, ko smo na tesnem z časom.

 

Da, tole kolumno pišem v nedeljo, ki je ubistvu že ponedeljek… 

Ravno prava tema in čas, da si malce pobližje pogledamo kakšne servise vse lahko dobimo na internetu, ko nimamo časa pa bi vseeno želeli opraviti nekatere stvari. Seveda najprej preverimo elektronsko pošto, tja se zatekajo najpomembnejše informacije, na katere smo se naročili, in tudi ljudje ki hočejo biti v stiku tako ali drugače z mano mi pošiljajo. Jaz prisegam na GMAIL.com poleg tega da je veliko prostora za take in drugačna pisma ima tudi veliko stvari, brez katerih si ne morem več predstavljati elektronske pošte. Poleg tega da dobite 2,6 GB prostora, odličen spam filter in še par bonbončkov, imajo tudi odlično podporo za mobilnike in seveda jezike. Kaj več o mobilcih kdaj drugič.

Torej ker moramo biti na tekočem z informacijami je tukaj STA.si in recimo za bolj tehnično usmerjene slo-tech.com in angleški slash dot (/.). Mobilno usmerjeni pa še www.mobisux.com in www.mobile.si Potem gremo pogledat kaj se dogaja v domačem brlogu in preletimo www.delo.si in 24ur.com ter seveda www.studentarija.net.

Na http://www.financna-tocka.si lahko preverimo koliko smo danes zaslužili ali izgubili, ter se naslednjih 5 minut sekirali ali trepljali po rami za dobre/slabe odločitve.

Potem preletimo bloge parih zanimivih osebkov, da vidimo kaj  porečejo intelektualci. Moji najljubši trenutno je lisac.si ostali so ali neresni ali pa ne pišejo zadosti pogosto… Ne pa tako kot nekateri ki pišemo vsak teden (več ali manj ;) )

Potem preletimo še kak forum ali dva po lastni izbiri, pač treba je vzdrževat stike z novimi trači, neumnostmi ki jih ljudje delajo in seveda s prijatelji in (ne)znanci.

Na koncu pogledamo na www.ona-on.com če nas že čaka naš sanjski partner in s sanjarjenju o njem in vseh dogodivščine ki se nam bodo drugi dan dogodile v spletnem svetu gremo lahko končno spat.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.