Uporabnost Excela

Nekaj enostavnih funkcij, ki vam lahko olajšajo življenje

Danes si bomo pogledali par excelovih funkcij, ki jih nekateri mogoče že poznate, nekateri ne, vsi pa bi jih morali

Prva je zamrznitev podoken za lažji pregled velikih preglednic. Zadeva je zelo uporabna prej ali slej boste dobili veliko razpredelnico in si ne boste zapomnili vseh podatkov, ki so v glavi. Skakanje po dokumentu gor in dol je neproduktivno in zbija koncentracijo ter poveča možnost napak.

Hitro oblikovanje celic. Video prikazuje kako hitro prek ikone oblikujemo celice. Veliko preveč ljudi zgublja čas z oblikovanjem prek menija, kjer niti ne vidi efekta niti jim ni jasno kam dodajajo kake črte. In velikokrat tudi pozabijo da črte ki jih naredi excel že na praznem listu se NE pokažejo pri tiskanju.

In še nekaj o grafikonih. Zadeva ni noben bav bav. Z njimi so naše prezentacije bolj učinkovite. Saj hitro vidimo dejstva in lažje poudarimo naše namere in predstavitve. Če delate grafikone po pravilnem postopku so ti narejeni v 4 korakih.

Ste kdaj že iskali kak program med “Programi”  Vem, da je bil tukaj nekje in gledate v tisti seznam kot tele v nova vrata? Razvrstite si programe po abecedi in zmede bo konec!
Lep dan še naprej!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.