Uporabnost Excela

Nekaj enostavnih funkcij, ki vam lahko olajšajo življenje

Danes si bomo pogledali par excelovih funkcij, ki jih nekateri mogoče že poznate, nekateri ne, vsi pa bi jih morali

Prva je zamrznitev podoken za lažji pregled velikih preglednic. Zadeva je zelo uporabna prej ali slej boste dobili veliko razpredelnico in si ne boste zapomnili vseh podatkov, ki so v glavi. Skakanje po dokumentu gor in dol je neproduktivno in zbija koncentracijo ter poveča možnost napak.

Hitro oblikovanje celic. Video prikazuje kako hitro prek ikone oblikujemo celice. Veliko preveč ljudi zgublja čas z oblikovanjem prek menija, kjer niti ne vidi efekta niti jim ni jasno kam dodajajo kake črte. In velikokrat tudi pozabijo da črte ki jih naredi excel že na praznem listu se NE pokažejo pri tiskanju.

In še nekaj o grafikonih. Zadeva ni noben bav bav. Z njimi so naše prezentacije bolj učinkovite. Saj hitro vidimo dejstva in lažje poudarimo naše namere in predstavitve. Če delate grafikone po pravilnem postopku so ti narejeni v 4 korakih.

Ste kdaj že iskali kak program med “Programi”  Vem, da je bil tukaj nekje in gledate v tisti seznam kot tele v nova vrata? Razvrstite si programe po abecedi in zmede bo konec!
Lep dan še naprej!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.